Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért olyan nagy ugy ha valaki...

Mért olyan nagy ugy ha valaki elveszti a szuzessegét?

Figyelt kérdés
én most nem rég vesztettem el 1 éjszakás kalandba es nem ugy de mert akkkora ugy ez másoknak
2011. júl. 3. 20:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Majd rájössz.
2011. júl. 3. 20:39
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Én se voltam szerelmes abba, akivel elvesztettem, nem bántam meg és nem nagy szám, csak ne kérkedj vele mert az r.ibancos
2011. júl. 3. 20:41
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Majd 5-10 év múlva, amikor tényleg szerelmes leszel valakibe rájössz, hogy mennyivel jobb lett volna, ha ő lett volna az első, és nem egy egy éjszakás kaland.
2011. júl. 3. 21:08
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
21.08 ez szerintem hülyeség,én mikor elvesztettem nem vertem nagy dobra,senkinek se mondtam.Igaz szerelmes vtam,de mikor megismertem a férjem,nem volt bennem,h húúh,ezt elrontottam...Ez csak szex.nem az befolyásolja a kapcsolatunkat,h ki hány emberrel feküdt le előtte,hanem az,hogy most csak egymással...
2011. júl. 3. 22:21
 5/13 anonim ***** válasza:
24%
21:08: Én a második vagyok, azóta már voltam szerelmes, férjem, gyerekem is van, de nem bántam meg.. Csupán azért, mert TE megbántad vagy megbánnád, más még lehet, hogy nem fogja..
2011. júl. 3. 22:26
 6/13 anonim ***** válasza:
56%

Azért nagy ügy, mert sokan úgy vesztik el, hogy nem tudnak semmit a szexről, és elhiszik az (általában idősebb) pasinak, hogy ha kihúzza, mielőtt elmegy, nem eshet teherbe! Na ezért nagy ügy.

Én személy szerint nem veszíteném el egyéjszakás kalandban, így 15 éves fiú létemre, azt meghagyom majd 20-onéves koromra, ha nem lesz barátnőm, de nem ítélem el azt, aki megteszi. Csak tudja, mire kell ügyelni, illetve ne legyen büntethető...

2011. júl. 3. 23:01
 7/13 anonim ***** válasza:
33%

Én nem kerítettem ennek a szüzesség dolognak ilyen nagy ügyet.

14 évesen lefeküdtem a barátommal, ennyi. Úgyis bénák voltunk, 1000 jobb szeretkezésben lesz még részem...

2011. júl. 4. 00:31
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Nem szeretnék kötekedni, de azért 14 évesen?! És igaza van annak, aki azt írta, hogy majd később bánni fogja, mikor igazán szerelmes lesz valakibe, és nem vele volt először.
2011. júl. 4. 09:12
 9/13 anonim ***** válasza:
79%

Nagy ügy:) Majd tényleg rájössz. Egy egyéjszakás kaland és a szerelmeddel eltöltött kellemes óra/éjszakát össze nem lehet hasonlitani. Én a férjemmel úgy jöttem össze hogy 1éjszakás kalandnak hittem. Ma 14hós lányunk van. 25l és 26f(3hó van köztünk de neki már megvolt a szülinapja.)

(Én is 1éjszakás kalandban vesztettem el,de többször együtt voltunk. Kapcsolatunk csak a sz.xről szólt. Akkor voltam 16.Amikor együtt voltam az első nagy Ővel,hát össze nem lehet hasonlitani a 2öt.Akivel együtt voltam,csak az volt,semmi szeretgetés utána,a szerelmemmel meg utána is össze bujtunk mindig..)

2011. júl. 4. 11:46
 10/13 anonim ***** válasza:
S vissza már ugyse csinálhatod...utolsó
2011. júl. 4. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!