A nogyogyasz meg tudja allapitani, hogy ujjaztak-e mar meg valakit? Es azt az elso vizsgalaton mondani is fogja, ha eszre veszi Illetve, ha elveszti valaki a szuzesseget gondolom azt is latja, de ra is kerdez, vagy valami?
Valoszinuleg anyukammal megyek, de nem szeretnem, hogy tudjon ezekrol a dolgokrol.
A szuzessegemet meg nem veszitettem el, de mar ujjaztak, es felek, hogy a doki kozli anyammal.
A szüzesség elvesztését meg tudja állapítani, az ujjazást nem, ha nem sérült a szűzhártya.
A doktor előbbi esetben is diszkrét lesz, ne aggódj :)
Nem tudja megállapítani, hogy megujjaztak-e már, de még az sem, hogy szexeltél-e. Csak azt látja, hogy elszakadt-e már a szűzhártyád (ami ugye mástól is elszakadhat pl.: sportolás).
A vizsgálat elején megkérdezi(ha még se, akkor te mondd el), hogy volt-e már szexuális kapcsolatot, te akkor mondd csak az igazat, neki aztán elmondhatod, mert köti az orvosi titoktartás. Anyukádnak sem kell bent lennie, sőt csak külön kérésre szoktak bent maradni a vizsgálat során.
01:14-es, Te meg ne ijesztgesd szegényt, attól, hogy téged úgy vizsgáltak, őt nem valószínű. Ugyanis elmondanám, hogy a szűz lányokat hüvelyen át is vizsgálhatják, persze csak a normálnál kisebb nőgyógyászati műszerekkel(mostanában az orvosok nagyrésze így csinálja, max. a maradiak nem). Úgyhogy nyugi kislány, fel a fejjel! ;)
Es egy ilyen vizsgalat korulbelul meddig tart?
Illetva hallottam, azaz olvastam a neten olyat, hogy valakinek a nogyogyaszati kacsatol orgazmusa volt:O mennyi ennek a valoszinusege, hogy velem is megesik?
nem szeretnek ilyen helyzetbe kerulni a doki elott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!