Mi a kedvenc műsorotok a tV-ban? Ha lehet tv2 és rtl műsoraiból irjatok!
Született Feleségek, de ilyenkor nem vetítik.:D [amúgy tv2]
RTL klubbon régebben néztem a Való Világot, és a Szerelem a legfelsőbb szinteken-t.
Ja meg tv2-n Dr.House.:D
Amúgy viasat 3-on szeretem a Topmodell leszek!-et [Amerikait jobban, de az Angliait is nézem], a véznák kontra dagik-ot, a 2 pasi meg 1 kicsit, meg régebben ment a Jóbarátok, és a Vészhelyzet.:) + ezenkívül disney chanel-en a Risza fel! és a Sok sikert Charlie!
[bocs, hogy más csatornásat is írtam]
14/L
Rtl-en:
Forma 1, időnként Trendmánia és Fókusz, Való Világot is néztem néha.
Tv2-őn:
Jóban Rosszban (ezt mindig, ha valami miatt nem tudom megnézni, neten visszanézem), néha Aktív, néha belenézek a Dr. House-ba.
16/L
RTL Klub:
Fókusz
Való Világ
Barátok közt
CSI Miami
Dr. Csont
Néha-néha az Esti Híradó
Esti Showder
Gálvölgyi Show
Heti Hetes
+ még azokat szoktam nézni amiben benne van a Fluor
TV2:
Aktív (Ha benne van az F-L-U :DD)
RTL: Dr. Csont, Döglött akták, Showder klub
TV2: 40 milliós játszma, Dr. House
De ezt a két csatornát ritkán nézem, inkább ezeket szoktam:
Viasat 3: Beugró, Két pasi - meg egy kicsi, Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály, Christine kalandjai, A dadus
Universal: A médium, Esküdt ellenségek: Bűnös szándék, Az őrangyal, Kisvárosi gyilkosságok, Néma szemtanú, Doc Martin, Foyle háborúja, Nyughatatlan Jordan, Kingdom - az igazak ügyvédje, Túlvilági történetek (bár ezek közül sok már nem megy, úgyhogy ezt a csatornát kb. azóta nem nagyon nézem, mióta Universal...)
M1, M2, Duna TV: itt általában filmeket szeretek nézni, gyakran vannak jók, meg a koreai dorámákat (Dong Yi, Silla, A palota ékköve).
Azt hiszem, nagyjából ennyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!