Mész idén nyaralni? Hova?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 18:14
12/24 anonim válasza:
-Balatonra - Zamárdifelső - egyszer csak úgy, egyszer meg barátainkkal, mert nekik vitorlásuk van, nekünk meg nyaralónk. :D
-Szombathelyre és Bajára rokonokhoz
-Olaszországba, Toscanaba, de mivel kocsival megyünk, beugrunk Bécsbe apum egyik volt munkatársához, illetve Velencébe is megyünk.
13/24 :) :) :) válasza:
Megyünk nyaralni csak még nem tudjuk hova családdal..meg ezen kivül balatoni tábor(nem m.o.-i vagyok ugyhogy nekem az is nagy szám :D )...ja meg magyarba anugy és megyek majd még anyuékkal többször is mert szoktunk menni nyáron fürdőkbe,meg balatonra.
14/24 anonim válasza:
Idén is-mint mindig-elmarad...Pénztelenség
15/24 anonim válasza:
2 hétre Szicíliába a barátommal és a szüleivel
10 napra Costa Del Solba(Spanyolország) anyáékkal
2 hétre Korfura apáékkal
Londonba és Párizsba majd ősszel megyek anyuval ketten,de oda minden évben elmegyünk.
14/L
16/24 anonim válasza:
róma 1 hét
balaton egész nyááár :) (ott lakom)
17/24 anonim válasza:
most jöttem Olaszországból (velence bologna pompei vesuvio firenze)
majsd megyek balatonra és táborba is
19/24 anonim válasza:
Balatonra apukámhoz meg nyár végén barátokkal siófok :)
20/24 anonim válasza:
2 hét Egyiptom :) illetve kiruccanás Balatonra meg Pestre bulizni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!