Csajok! Ki az álompasid? Ha felnőttél már, ki volt az kamaszkorodban?
Figyelt kérdés
Indokoljátok, kort és nemet is légyszi:)2011. jún. 30. 21:04
21/48 anonim válasza:
ja lemaradt h miért azért mert különlegesen néznek ki és nagyon jó ének hangjuk van:)
22/48 anonim válasza:
Nekem mind1 volt kilegyen csak olyan Ken baba szerű tipikus kék szem szőke haj izmos testalkat....hm...;)
De már van barátom féléve és nem bántam meg hogy nem olyan..habár pöpnyire hasonlít..:D a kék szem megvan és az izmos testalkat ^^ csak épp barna haja van ^^ de sebaj igyis cuki :P :D Na meg ugyan olyan dinka mint én :D
24/48 anonim válasza:
Ne nevessetek ki, de nekem Jaden Smith♥ :$ :$ xD
14/L
27/48 anonim válasza:
00:08-as vagyok lemaradt az indoklás :) Mert nagyon jól rappel, menők a ruhái, imádom azt kis cuki fonott haját, nagyon tehetséges színész, és iszonyat jól néz ki *.* ♥
28/48 anonim válasza:
KwangMin és YoungMin --> ikertesók :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!