Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan képzelitek el az...

Hogyan képzelitek el az öltözködésem? (infók lent)

Figyelt kérdés

Szeretek videó játékozni, Az túlzás, hogy tudok gitározni de próbálkozok. xD...A haverjaim mind őrültek, és alapjáraton perverzek de én így szeretem őket és bármit megtennék értük :) Szép arcom van, kék szemem, fehér bőröm, és nagyon sötétbarna hajam. Vékony testalkat (formás) közepes mellekkel, alacsony lennék és a barátok picurnak hívnak Xd:) önfejű, makacs természetem van és sokat beszélek de mikor új emberekkel ismerkedem meg rögtön tartom a 10 lépés távolságot. Szeretem a Linkin parkot, Nickelbacket, a Green Day istenkirály és a Sum 41 a kedvencem :D imádom a narancsos sört, de nem dohányzom és nem drogozok. Főleg fiú barátaim vannak. És a kedvenc filmem az Amerikai pite sorozat:D

Ennyi infó után, hogy képzeled el az öltözködésem, és esetleg szeretnél-e jobban megismerni. :D

2011. jún. 30. 12:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

huh.

inkább nem mondanék semmit..;D

2011. jún. 30. 12:42
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Picur..picur...??! Nem te vagy véletlenül az a leszbikus csaj Pest mellől?:O
2011. jún. 30. 12:50
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
póló+farmer+convrse cipős lány:) És külön dicséret, amiért szereted a Green Dayt:D
2011. jún. 30. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát...biztos nem olyannak, amilyen az enyém, illetve a baráti társaságom nagy részéé.:D

tornacipő, szakadt farmer, együtteses póló. Olyan lesz.rom hogynézekki stílus.:P

2011. jún. 30. 13:35
 5/10 A kérdező kommentje:

semelyik sem talált xDD..öltözködésem: papucs v. magassarkú, rövidgatya, csőnaci, hosszított nőies pólók vagy kockás felső :D:D

ezzel azt akartam, hogy nem kell előre megítélni az embert ;)

2011. jún. 30. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Ez jó volt, kérdező!:D
2011. jún. 30. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:
ma 13:35
2011. jún. 30. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:35 vagyok.

2 barátnőmnek [és nekem] ugyanilyen kb az öltözködési stílusunk, és a barátnőim metált és rockot hallgatnak, szóval nem csak te vagy különös.:PP

Én csak általánosítottam, mindig vannak kivételek.

2011. jún. 30. 17:44
 9/10 anonim ***** válasza:
jó. na és?
2011. júl. 1. 08:28
 10/10 anonim válasza:
Nekem lenne kedvem téged megismerni:D
2011. júl. 1. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!