Kamaszok! Hogy képzelitek el az egyetem/ főiskola utáni 5-10 éveteket?
Minél előbb szeretnétek családot, vagy előtte tombolnátok? Elköltöztök otthonról albérletbe( egyedül vagy barátokkal) vagy otthon maradtok még egy kicsit? Illetve Magyarországon, vagy külföldön képzelitek el a jövőt?
Én személy szerint az egyetem utáni 5 évet utazással, barátokkal való társbérletben( Jóbarátok:D)lakással szeretném tölteni, akár külföldön is, amellett persze, hogy találok egy jó munkát:D 16/f
Kort és nemet is pls
a tombolás az egyetemmel párhuzamosan zajlik, és közbe bejön egykét év csúszás tanulmányilag, ezenfelül a diploma utáni még ismeretlen munkától való félelem miatt.
mire elvégzed az egyetemet, kb 25 éves leszel.
Utána meg mit akarsz tombolni, amikor minden szórakozóhely és rendezvény már csak 13-18 éves kisgyerekekkel van telítve?
Addig jó, amíg egyetemre jársz, mert a korosztályodnak megfelelő közösségben vagy.
Elsőéves vagyok az orvosin, és ha minden jól megy, kb. 24 éves leszek, mire végzem. Szeretnék még az egyetem alatt összeházasodni a párommal, és remélhetőleg még az egyetem utolsó évében teherbe esem, mert mindenképpen a rezidensképzés előtt szeretnék szülni. Ha kivárnám a rezidensképzés végét, 30 éves lennék, és sajnos a családunkban nagyon sok baj volt a 30 év feletti szülésekkel, és amúgy is szeretnék fiatalon szülő lenni. Szerencsére a párom egyetért velem, és reméljük, így alakul. Sosem voltam az a bulizós fajta, nem is értem ezt a kiélés dolgot. Az én hobbijaim közül nincs olyan, amit ne lehetne egyetem, gyerek mellett csinálni :)
19/L
Én az egyetem alatt buliztam. Jó meg gimibe is. Most végzem. Házas vagyok lassan 1 éve, és gyereket szeretnék hamarosan (pár éven belül). Addig dolgozni szeretnék, hogy ne egy gyerek után kezdjek neki az első munkanapomnak.
24/N
Egyetem alatt tombolnék, aztán barátokkal albérletbe mennék amíg munkát keresek, reményeim szerint pár év Kanada/USA/Anglia, olyan 27-28 évesen pedig család:)
13L
ahogy befejeztem az egyetemet rogton munkaba allok, atnitono lezsek, majd nyitok egy edi kis cukrazdat, persze az egyetemi evek alatt megismerkednek egy hozzam valo sraccal aki egyetem utan elvesz. nyitnek egy mozit, és egy ev utan szeretnem az elso gyerekem. Minimum harom gyereket szeretnek de ezt majd megbeszeljuk a ferjemmel...
mar nagyon varom:D
Szia.
Mi már végeztünk a férjemmel, úgyhogy tapasztalatot tudok írni.
A tombolás nálunk az egyetemi évek alatt zajlott, ha ügyes vagy, akkor 1-1 szemesztert külföldön tölthetsz tanulással, és bulizással, ismerkedéssel. Miután végeztünk inkább a karrierépítés került előtérbe, nehéz friss diplomásként 0 gyakorlattal munkát találni. Elvégre valamiből élni kell. 1 évig éltünk együtt albérletben a barátainkkal, de hidd el, az ember hamarabb kinövi ezeket a dolgokat, mint gondolná, főleg, ha már megtaláltad a társad. Ennek 3 éve, most várjuk a második babánkat, és 30 évesek vagyunk.
Nem szeretnék belegondolni, illetve nem merek.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!