Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Hogy képzelitek el...

Kamaszok! Hogy képzelitek el az egyetem/ főiskola utáni 5-10 éveteket?

Figyelt kérdés

Minél előbb szeretnétek családot, vagy előtte tombolnátok? Elköltöztök otthonról albérletbe( egyedül vagy barátokkal) vagy otthon maradtok még egy kicsit? Illetve Magyarországon, vagy külföldön képzelitek el a jövőt?

Én személy szerint az egyetem utáni 5 évet utazással, barátokkal való társbérletben( Jóbarátok:D)lakással szeretném tölteni, akár külföldön is, amellett persze, hogy találok egy jó munkát:D 16/f

Kort és nemet is pls

2011. jún. 25. 17:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy fogok menni egyetemre,főiskolára..

14/L

2011. júl. 3. 13:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Középiskola->katonaság->rendőrség, család majd még ráér 35 körül, anyagi háttér. Először is ki akarom élni magam, kellenek nekem kalandok, és nem munka kell, hanem hivatás, az embereken akarok segíteni, akár az életem árán is.
2011. nov. 27. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!