Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Segítségre lenne szükségem...

Segítségre lenne szükségem (családi gond)?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy apám alkoholista, de anélkül is elég elviselhetetlen személy. Csak neki lehet igaza és mástól nem fogad el semmilyen az övétöl különbözö véleményt, emellett még agresszív is.

Ma történt nemrég egy olyan dolog, hogy megint részegre itta magát és rajtam akarta kifejteni a dühét, mert én nem beszélek vele egyébként (pont a viselkedése miatt). Annyira messze ment, hogy agyon akart verni és azt mondta, hogy hozhatjuk a hullazsákot... Ha nem lett volna itt anyukám, akkor nekem esik az biztos.

Anyukámat is kikészíteti ez a viselkedés, elszívott egy cigit is, pedig már 3 éve leszokott róla :S

Egyszerüen rettegek most.. hívtam a rendöröket, de akivel beszéltem az az adataim elkérése után annyival lezárta a dolgot, hogy nem vagyok jövöbelátó és nem tudhatom, hogy tényleg megfog-e verni az apám és letette a telefont.

Ezek után egyszerüen nem tudok mit csinálni, nincs ötletem hova forduljak és mit tegyek. Az éjjel aludni nem fogok, mert félek, hogy álmomban összeverne vagy akár még nagyobb bajom is lenne...

A mai estét még túlélem talán, mert nem fogok aludni, de nem tudom mi lesz holnap és utána...

Hétköznap ö egész nap itthon van, mert munkanélküli és anyukám csak este ér haza, így nem tud ö se megvédeni töle...

Azért is írtam ide, hogy tanácsot kérjek... Esetleg ha lenne a közelböl valaki aki tudna nekem segíteni, nagyon elvagyok keseredve.

17/L és Pécs mellett lakom.

2011. jún. 28. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
kékvonal?
2011. jún. 29. 12:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt a számot, amit küldtem, bármikor tudod hívni, mert ők csak a lehetőségeidről világosítanak fel, nem konkrétan kimentenek egy adott helyzetből szerintem (, mint ahogyan a rendőrségnek kellene.).
2011. jún. 29. 12:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Anyukádnak kéne csinálni valamit. Rúgja ki. Normális ember nem tűri, hogy egy ilyen alkoholista senki rátelepedjen az életére. Miért nem csinál semmit? Ennek nem lesz jó vége, és ő az egyetlen, aki tudna valamit tenni. Beszélhess el vele erről.
2011. jún. 29. 13:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Beszélj anyukáddal próbáld meggyőzni hogy tönkre teszi az apád az életeteket és hogy segítsen neked változtatni ezen. Fogjatok össze és költözettek albérletbe vagy egy ismerőshöz baráthoz valamelyik barátnődhöz osztálytársadhoz. Esetleg fordulj a gyámügyhöz család segítőkhöz.
2011. jún. 30. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!