Hogyan küldjem el, hogy ne sírjon még jobban?
Egyik legjobb barátnőm már vagy három napja sír, mert elment a barátja nyaralni. Nyomatja a szomorú zenét, sír és sír. Már kicsit elegem van belőle, a telefonomat viszont nem akarom kikapcsolni, mert mások azért szeretném, hogy elérjenek. Mit mondjak, hogy ne bántsam meg?
13L
ezért sír?bocs de a barátnőd retardáltnak tűnik :\
am ne küldd el ha igazi barátja vagy..amúgy vigasztalni kéne..például kérdezd meg hogy most ezért minek kell sírni? tudom hogy ez nem vigasztalás de kérdezd meg.
Nálunk is van egy ilyen... elment a barátja nyaralni, és fb-n mindenki sajnálja, hogy: jaj kitartás4 már csak x nap és haza jönnek! erre a válasz: óóóóóóóó de én nem fogom kibírni :(.
Miattuk volt cirkusz, mert eltiltották őket egymástól a fiú továbbtasnulása miatt, akkor is mindenki őket sajnálta...
Kivéve engem és még egy embert. Mi szarunk rájuk, tudjuk hogy csak megjátsszák :'D
Na de rólad: egy igazi barátnő ott van amikor kell.HA te lennél ilyen helyzetben ő segítene neked? Most hogy egyedül van, unatkozik szomorú. Menjetek el strandra, vagy sétálni, fagyizni, vagy moziba, és egy-kettő eltelik az az öt hét :)
sztem nemkéne sírni a bnődnek...mármint jóó megértem hogy hiányzik neki a pasi meg hogy nagyon szereti és legszívesebben vele lenne de azért megérthetné hogy nem tölthetik folyton együtt az időt...
ez csak nyaralás...vissza fog még menni nem ment világgá...
nem szakított vele -.-"
ahelyett hogy inkább sírna meg sajnáltatná magát inkább várja a pasit...nemkell ebből drámát csinálni...és mondd meg neki ezt nyugodtan...hogy nemkell ezt csinálni mert gyerekes és szánalmas dolog azon sírni hogy a pasi nyaralni van oda...
te úgysem tudsz segíteni hogyha azon sír hogy nincs ott a pasija, nem tudod visszahozni a pasit a nyaralásból...
szóval sztem vagy megmondod a bnődnek h ez így nemmehet tovább mert ha egész nap csak bőg akkor nemfog jobb lenni, és te sem tudsz segíteni...ráadásul ha egész nap a szobájában kuksol akkor még neked is keresztbe tesz mert azért gondolom mennél a bnőddel strandra, plázázni akármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!