Akinek hasfájós a babája, mit csinál, hogy ne sírjon? Haa modjuk már semmi sem használ?
Lányom 6 hónapig üvöltött órákon keresztül.
Az első 2-3 hónapban napi tízenórákat, alvás nélkül. Utána már csak 4-5 órákat, 6 hónaposan már csak délután sírt-ordított 2-3 órát.
Kegyetlen 6 hónap volt, mert semmi, de semmi nem használt a sírás-hasfájás ellen. Hiába ringattuk, hiába sétáltunk vele, a különféle cseppek, praktikák sem váltak be. Semmi, de semmi. Csak az idő múlása.
A szomszédainknak szerencséjük volt, mert épp akkor nem voltak! Pedig társasházban élünk, de pont akkor nem volt se mellettünk, se alattunk lakó...bizonyára nem bírták volna, ha itt laktak volna, és gondolom elküldtek volna minket melegebb éghajlatra. DE nem tudtunk mit csinálni a lányommal! Hihetetlen sokat sírt, ordított, sikított, én pedig azt hittem előbb-utóbb feladják az idegeim. Nagyon kivoltam a tehetetlenség miatt és piszkosul sajnáltam őt. Többször voltunk dokinál is vele, de semmi baja nem volt szerencsére, csak hát az a fránya hasfájás...
Ez egy igen kellemetlen állapot volt, de hogy mondjak pozitívat is: 6 hónaposan 180 fokos fordulatot vett a lányom és azóta egy mosolygombóc, nevet egész nap, huncutkodik és imádja a világot. Azt hiszem, hogy ő az első 6 hónap alatt kiordította magát egy életre. :)
De azért ez nagyon nehéz fél év volt.
Nem tudok tanácsot adni, csak együttérezni veled és kívánok neked sok türelmet és kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!