Hány alkalom után használ a hasfájós babáknál az a szer amit a patikában kevernek ki?
eddig 1szer kapott, de nem látom, hogy javulna...
nagyon hasfájós minden mást is kipróbáltunk a gripe vatertől az infacolig, tea, hinta stb.. nem használt talán most ez, de mikor?
napi 3szor használhatjuk csak
ánizsmagtea a csodaszer!! Mi mindent megvettünk ami pénzért kapható a hasfájás kategóriában, bár nem minden gyerek egyforma.
Ha gondolod próbáld ki. 2,5 dl vízzel forrázz le egy fél mokkáskanál ánizsmagot, majd hagyd állni kb. 5 percig. Langyosan itasd vele. Nem lesz gond!
Szerintem egy szer sem hat azonnal.
Infacolt is MINDEN étkezés előtt kell adni, és aztán két-három nap múlva lesz jobb a helyzet.
Bocsánat, nem egészen a kérdésedre válaszoltam, de először én is az Infacolt próbáltam, és nem használt, de én akkor még csak este, alvás előtti etetésnél adtam, és vártam a csodát... de nem jött.
Amikor már rendesen használtuk, lényegesen jobb lett a helyzet.
szia,nekünk is ez a lötyi van.én úgy adtam neki,hogy reggeli szopi előtt a déli és az esti előtt.kb 1-2nap után vettem észre hogy hat.most már mi is ott tartunk,hogy csak éjjelre kap,és ha napközben nagyon nyűgös a hasa miatt.amúgy én is kipróbáltam mindent...ahogy anno a nagynál hatott az infacol,most semmi.se az espumizan,talán a gripe water hatna,de azt meg folyton kiköpi-mondjuk meg tudom érteni :-)
és kiderítetted hogy esetleg mitől rosszabb neki?nálunk az mentes sörtől nagyon rossz neki,de lehet a tejszaporító tea is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!