Nagyon ciki ha egy 15éves lánynak a gépén a kedvenc énekesi vannak beállítva háttérképnek?
Köszönöm a válaszokat xD
Dejóó :D ma ritka szerencsétlen vagyok :D akkor inkább nem erőltetem ezt a szót:)
Nem ciki,nekem a kedvenc sorozatom,vagy a közös képem a barátnőimmel van felváltva kirakva.
15/L
Nem ciki. Nekem is volt nmár a kedvenc bandám, kedvenc virágom, kedvenc állatom, kedvenc mesém, kedvenc mindenfélém a hátterem. Most épp egy közös kép a barátommal^^
De sosem merült fel bennem, hogy ciki lenne.
nem gáz.az előző háttérképem összevágott képekből volt kirakva.LinkinPark,Paramore,My Chemical Romance,30 second to Mars,Muse,Metro Station.
Most Chester Bennington(az LP énekese) van kint,a legjobb 6 képéből csináltam háttérképet.
Abszolút nem ciki.
Nekem egy saját magam által készített háttér van beállítva. Bár amennyit én látom a háttérképet. Szinte soha, szerintem semmi értelme :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!