Egy bizonyos sajátos stílust hogyan vehetnék fel?
15 éves lány vagyok,megtetszett azaz "erős nő" stílus,amit Gloria Gaynor zenéiből merítek:)És hogy is mondjam,ezt szeretném tükrözni a viselkedésemmel,az öltözködésemmel.. nem olyan akarok lenni,mint Gloria G.,de erős akarok lenni minden téren,ez akarom is,hogy látszódjon.Minden rendben a stílussal,már majdnem megfelelnék neki,csak az egyik rossz tulajdonságom,hogy nagyon érzékeny vagyok.Kis dolgokra is!Apró dolgoktól is elsírom magam(nem..nem hiszti),ez érzékenység.
De az érzékenységet hogy lehet leküzdeni?És valóban..hogy lehetnék erős nő?:)
http://www.youtube.com/watch?v=7L0R9cOysKA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I
Ezekből talán valaki megérti,hogy mit akarok kihozni magamból.:)
Nézd, szerintem ez nem stílus, hanem személyiség, temperamentum kérdése.
Te magad írtad, hogy azért nem tudsz "erős nő" lenni, mert érzékeny vagy.
Nem baj, ne akarj másnak látszani, mint ami, aki vagy. Add önmagad, ez sokkal természetesebb, mint egy felvett stílus, ami nem is biztos, hogy jól állna neked.
Nem beszélve arról, hogy mire annyi idős leszel, mint GG, lehet, hogy te is "erős nő"-vé fogsz válni, mindenféle felvett stílus nélkül.
Tökéletesen értem, amit írsz. Nekem is valami ilyesmi járt a fejemben ennyi idősen, de így nem fogalmazódott meg bennem a kérdés soha. Azért vagy érzékeny, mert még tini vagy, ez később elmúlik. Én nem voltam sírós sose, az érettségi körül viszont alaposan kijött, ami el volt nyomva, na nálam ekkor jött az érzékenység. A túlérzékenység elmúlt, ahogy jött, szóval még te is sokat fogsz változni, ahogy érsz, ahogy egyre többet észlelsz a világból. Node, én egy visszahúzódóbb, bátortalanabb lány voltam. Voltam. Most magabiztos, határozott, és rettentő optimista vagyok. Az élet hozta ki belőlem, a pozitív kapcsolatok és a sok helyzet, amiben sikerült helytállnom. Semmi különleges nem volt, de egyszerűen megerősödtem. Már nem érezem szerencsétlennek magam, meg semmi, sőt, nagyon karakteres lettem. :D
Ez nem stílus, ez belül kell hogy legyen. Tök mindegy, hogy nézel ki, talán a tartás az, ami a legjobban tükrözheti, milyen vagy. Magabiztos, határozott járás, nem bújsz el a szemek elől, szívesen beszélgesz másokkal, nyitott vagy az emberekre, és nem ijedsz meg feleslegesen, mármint tudod helyesen kezelni a helyzeteket. Meg fogsz erősödni, még fiatal vagy, ez a legérzékenyebb kor, ilyenkor senki sem erős. Mindenkinek kétségei vannak, tipródik valamin (valakin :D), szeretne valamilyen lenni. Amilyen vagy, az tökéletes, az idő segít változtatni, ahogy nősz. Csúnyákból szépek, bátortalanból bátor lehet, ha ügyesen játszik az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!