Mit vehetnék egy 17 éves lánynak?
Sziasztok.
Karácsonyi ajndékozásra húztunk nevet.
17 éves lányt húztam. Nagyon jófej csajszi, sokat szoktunk beszélgetni, hülyéskedni.Szereti a zenét és a néptáncot, néptáncol is.Van egy komoly párkapcsolata.Inkább a rockosabb,keményebb zenét részesíti előnyben.Öltözködése is inkább ezt tükrözi,sötétebb,egyszerű ruhákat hord.Ékszereket nem igazán hord, csak a fülében van fülbevaló és tágító.
Sminkelni szokta magát, főként feketével a szemét.
500-1000Ft között kell lennie az ajándék értékének.Saját készítésű ajándékként egy üdvözlő kártyára gondoltam.Egy szép kép, mellé írok egy idézetet, ami illik a karácsonyhoz.
Szerintetek ez jó ötlet?És mit vehetnék neki mellé?
Képkeretet,amibe a képet teszed.Ha megunta kicserélheti.
A többi jó ötlet.
Köszönöm:)
Hasznos válaszokat adtatok!
Fekete/piros gyöngy nyaklánc? Az jó a néptánchoz is(én is táncoltam és csak gyöngysort lehetett felvenni hozzá) és hétköznapokra is:) Ilyesmire gondoltam:
Egy kis kézügyességgel te is tudsz ilyesmit csinálni:)
Esetleg, ha szerinted ez nem tetszene neki akkor valami szép fülbevaló, ami illik a stílusához, esetleg süthetnél neki valamit, amiről tudod, hogy nagyon szereti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!