Tényleg megteszik ha igen mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim táborba vannak és hívogatnak hogy nyögjek nekik telefonba. Mondtam hogy nem erre azt mondták hogy kirakják a számomat a megállóba hogy ingyen szopás. Szerintetek megmerik tenni ha igen és zaklatnak mit csináljak?2011. jún. 20. 18:33
1/11 anonim válasza:
hát,az ilyennel nem lehet nagyon mit tenni ,mert ugye mindennel visszaélnek utána.Sztem mondd meg nekik,hogy azért ez már szinte több mint bunkóság,és ha így is megteszik,akkor te is írd fel vhova a számukat az utcán,és mondd meg nekik,hogy ha ők letörlik a számot onnan akkor te is letörlöd az ő számát
2/11 anonim válasza:
Ha Te is kirakod az ő számukat azzal semmit nem érsz el csak te is olyan leszel, mint ők. Ha tényleg megteszik és ismeretlenek hívogatnak, akkor válts telefonszámot, més nem nagyon van amit tehetsz.
3/11 anonim válasza:
... A társaid nem normálisak. Telefonszám váltás, vagy ha tud a telefonod számot letiltani, akkor használd azt. És szólj felnőttnek is.
4/11 anonim válasza:
Ha hívogatnak egyszerűen kinyomod. Egyébként meg kéjenc bunkók, nem hiszem, hogy kiírnák... bár...
5/11 anonim válasza:
Miért nem mentél te is táborba? Különben úgyse rakják ki. Fiu vagy v lány?
6/11 anonim válasza:
Válts telefonszámot és ne add meg nekik akik ilyen bunkók.. :S
Szerintem nem merik kitenni csak fenyegetőznek.
7/11 anonim válasza:
Láttam már én is ilyeneket hogy ki van írva buszokra trolikra megállókra hogy ingyen szopás stb. De egyszer nem jutna eszembe felhívni egy ilyet. Nem kell velük foglalkozni. Amúgy ha van a telefonodon hangrögzítő akkor vedd fel a bszélgetést és mondd meg ha kiírják akkor a hangfelvétel alapján nagy balhé lesz.
8/11 anonim válasza:
Rendőrségen zaklatás miatt fel lehet őket nyomni, a rendőrség már jogosult bekérni a híváslistát.
Azt is elviszik aki hívott meg ha bebizonyosodik/kiderül azt is, aki kiírta.
Nem tudom, én nem váltanék számot. Túl sok embernek van meg a számom ahhoz, hogy csak úgy átváltsam. Meg elég régi (~10 éves) SIM-kártya már ez.
9/11 anonim válasza:
Nem tudom hogy valóban meg e teszik de ha igen akkor ha felhív valaki mondd meg neki hogy bocsi de már másik számom van és add meg valamelyik nagyokos számát. Majd cserélj sim kártyát. Vagy szólj egy férfi ismerősödnek hogy vegye fel helyetted és beszéljen velük. Ne félj nem hívnak többet.
10/11 anonim válasza:
oké h rendôrség de azt hiszitek foglalkoznak ilyennel? elzavarnak majd nekem azt is leszrták amikor valami cigány beburta a kocsimat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!