Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, tinik milyen zenéket...

Kamaszok, tinik milyen zenéket hallgattok?

Figyelt kérdés
ha lehet belinkelve és kort/nemezt is írjatok PLS
2011. jún. 16. 15:01
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:
ismerem a kárpátiát és szeretem is :)
2011. jún. 17. 15:51
 32/59 anonim ***** válasza:
Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry
2011. jún. 17. 20:11
 34/59 anonim ***** válasza:
100%

ha jazz, akkor Ray Charles, egyébként a woodstock-korszakból szinte minden, aztán Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, a 90-es évek grunge zenekarai (Soundgarden, Pearl Jam stb.), a későbbi, külföldi előadók közül inkább csak instrumentális posztrock (explosions in the sky, mogwai), egyébként szeretem a magyar 'alternatív' rockot is (hiperkarma, a régebbiek közül kex), csak az a baj, hogy a fesztiválzenekaraink is inkább a mainstream felé mennek lassan, értem ezalatt, hogy manapság azért menő 30y-koncerte menni, hogy ott nyávoghass az első sorban kidobott mellekkel, aztán annyi kannás bort igyál, hogy ne emlékezz semmire... bárcsak 10 évvel hamarabb születhettem volna:(

egy 15 éves lány

2011. jún. 17. 21:52
 35/59 anonim ***** válasza:
Előzőnek: A woodstock korszakban a könnyűdrog volt a menő, a Zeppelin, Black Sabbath stb. koncerteken mindenki csutka részeg volt. Ha 10 évvel korábban akarsz születni , az olyan 85 körül lenne. Mire tinédzser lennél bőven a kilencvenes évek végén járnál , vagyis a gagyi rap és a Take That korában születnél. A woodstockiak már feloszlottak volna, a rock bandáid pedig ugyanoly kiégettek lennének mint most(bocsi). A jazzről és a Pearl Jamről nem tudok rosszat mondani( bár ott is bedolgozott a kábítószer). Én örülök ,hogy manapság menőbb az underground kultúrákhoz tartozni, mint SPt hallgatni. A fiatalok inkább legyen részegek minőségi koncerteken ,minthogy a hajógyárin, vagy a coronitában teljesen szétcsapva b*sszák el az életüket. Persze bizonyos körökben tényleg "menő" ez a 30Yon részegeskedés, de ők nem igazán elkötlezettek a stílushoz. Az alter koncerteknél már csak a reggae koncertek barátságosabbak.
2011. jún. 17. 22:22
 36/59 anonim ***** válasza:
100%

ez mondjuk igaz, de a woodstock-korszakban legalább nem azért csinálták, hogy utána posztolhassák facebookon...te félreértesz, mert nem az ivással vagy magával a zenével van a bajom, hanem a dolog morális oldalával, azzal, hogy borzalmasan felszínes dolog ez az egész, mert ezek az emberek többnyire azt hiszik, kivételesek (egyébként jellemező tulajdonsága az altereknek, hogy aki nem "olyan" zenét hallgat, az valószínűleg nem is lehet normális, ezt elég sok barátomon tapasztaltam már...), mondjuk ez most így elég zavarosan hangzik, hiszen a mondat elején meg pont én skatulyáztam őket, de remélem érted, hova akarok kilyukadni - ha valaki csak simán s*ggfej, az még mindig jobb, mintha valaki s*ggfej és ráadásul művelt is (mert a kettő együtt veszélyes). és ha már általánosításnál tartunk, régebben sokszor ítéltem csupán a zenei ízlés alapján, aztán rá kellett döbbenjek, az ember sokkal összetettebb és bonyolultabb ennél. tehát ennyi erővel visszavonhatnám az összes fenti állításom, de csak nagyvonalakban próbáltam elmondani, mi a bajom velük:)

amúgy a korábban születéssel leginkább a magyar undergroundra próbáltam orientálódni, szerintem még belefértem volna pl. a kispál jobb korszakaiba. de akkor már legyen inkább húsz év.

amúgy ha tényleg visszatekerhetném az időt a születésemig, valószínű az 1500-as éveket választanám, ugyanis a zenénél csak két dolgot szeretek jobban, az egyik sajnos a történelem...:D

2011. jún. 17. 22:53
 37/59 anonim ***** válasza:
Értem amit mondani akartál, és valamennyire azt kell , hogy mondjam igazad van ,de mivel én is alternatív vagyok ki kellett álnom a "becsültünkért" :P. Tény, hogy sok divatalter van , de általában ők buták is hozzá,és amint új dolog lesz a menő ( és nagyon úgy néz ki ,hogy vagy a dubstep vagy a hipszterkedés lesz az ,amitől megint herótom van) alkalmazkodni fognak a divathoz. De az igazi alterok lenézik őket. :D
2011. jún. 17. 23:01
 38/59 anonim ***** válasza:
off: most eszembe jutott Lovi legújabb elmebeteg videója ... http://www.youtube.com/watch?v=mDoQuRyrqWY "dubstep...korszerű" :D
2011. jún. 17. 23:08
 39/59 anonim ***** válasza:
Hammerfall, Lordi, System of a down, Arch Enemy, Scorpions
2011. jún. 17. 23:10
 40/59 anonim ***** válasza:
A Kiss Tibi b*zzeg :D ismerem ,megyek is Orfűre. Visszatérve én is megnéztem volna a régebbi Kispált, de azért ez a végjáték sem volt rossz kb. másfél éve szerettem meg őket jobban és 3 koncerten tudtam ott lenni. A búcsúkoncerten is ott voltam , és életem eddig legjobb bulija volt :D
2011. jún. 17. 23:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!