Kamaszok, tinik milyen zenéket hallgattok?
Figyelt kérdés
ha lehet belinkelve és kort/nemezt is írjatok PLS2011. jún. 16. 15:01
11/59 anonim válasza:
Különb vagyok: Rockot, de a keményet, meg a pörgősebb metált szeretem, bár mást is meghllgatok, de ezt a stílúst szeretem.
12/59 anonim válasza:
1. Michael Jackson <3
2. Lady Gaga :)
14/59 anonim válasza:
Hangulatfüggő, de minden jöhet. Persze Fluor Tomika, Sp, MM, Justin Bíborka kivételével minden.
Igazán az AFC-t szeretem. ^^
14L
15/59 anonim válasza:
Metal-Rock és ezek vállfajai... magyarok közül: edda, ossian, kalapács, omen, akela stb... külföldi közül : Iron Maiden, Helloween, Back Sabbath, Six Feet Under, Blood Red Throne, meg még egy pár db ami nem jut szembe :)
18f
16/59 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigieket :)
de várok még . illetve nem baj ha 18+fölött is írnak .
azt hittem több lesz a fluor SP kesha pitbull meg ilyesmi :D
nem rosszak
2011. jún. 16. 21:01
17/59 anonim válasza:
Green day, Adele, Rúzsa Magdi, Takács Nikolas, Janicsák Veca és Tolvai Reni
19/59 anonim válasza:
20/59 anonim válasza:
Dream Theater, Liquid Tension Experiment (állítom erről a kettőről még soha nem hallottatok...:D ) ezeken kívül még: Guns N' Roses, Motörhead, Bon Jovi, ZZ top, Van Halen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!