Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? (Kérdésed túl...

Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Én 11/L vagyok . Van egy 23 éves fiú .. anya b.nöjének a fia borzalmas gyerek . Elakar hivni Szegedre moziba és pizzázni ... Ugy néz ki mint egy 15-16 éves , én mint egy 14 (mindenki szerint). Én nem akarok elmenni vele , anya se akar elengedni . Szerintetek hogy mondjam el neki , mit csináljak ???!!!
2011. jún. 14. 13:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát sztem semmiképp ne menj el mert lehet hogy pedofil,monnd meg hogy nem akarsz és kész.Megmondhatod hogy anyud se enged el. 11/L,szintén.Remélem semmi gond nem lesz ^^
2011. jún. 14. 13:11
 2/10 A kérdező kommentje:
köszii :) eleve bnöim is mondák h égés lenne és sztem is kb mikor rám köszön az utcán fuu ég a pofám ... pl mikor találkozunk boltba akkor azonnal cheten mondja h milyen jo volt látni jol ált a ruha stb ...
2011. jún. 14. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Mondd meg, hogy anyukád nem enged, és bocs, de te túl öreg vagy hozzám :) Ha egy másik 11 éves hívnak, aki neked ellenszenves, azzal se mennél egy, ugye? Egy 23 évessel pláne nem kellene, ha nem akarsz.
2011. jún. 14. 13:26
 4/10 A kérdező kommentje:

oké .. igaz De anya nagyon joba van az anyával és már moondtamhoké meg minden tegnap elött ott voltunk és elkezte mondani na mind1

ötleteket várok

2011. jún. 14. 13:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell anyukádra kenni a dolgod. Elég az, ha megmondod neki, hogy keressen mást, te nem vágysz a társaságára.
2011. jún. 14. 13:39
 6/10 A kérdező kommentje:
köszii bárcsk ilyen könnyü lenne
2011. jún. 14. 13:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Könnyű,lerázod a pasit,ennyi!Nem kell ezen annyit agyalni.
2011. jún. 14. 13:59
 8/10 A kérdező kommentje:
de nem vagyok belé szerelmes nem járunk meg se semmi
2011. jún. 14. 14:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem tetszik? Mondd meg neki. Ennyi idősen pont ideje lenne felfognia, hogy a nem az nem.

Egyébként lehetnek pedofil hajlamai... A helyedben vigyáznék vele. Amúgy nem hiszem, hogy anyukádék barátságának ez ártana. Felnőtt nők, nem sértődnek be mindenen. Szerintem a fiú anyja is megérti, hogy 12 év korkülönbséggel nem kéne randiznotok.

2011. jún. 14. 16:36
 10/10 A kérdező kommentje:

hát ja de nem randi vagy lehet h ugy kéne levennem

hát ja 12 év korkülömbség ne kevés

ha mondjuk ugy nézük h ö felnöt én meg gyerek vagyok

2011. jún. 14. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!