Milyen lett az évvégi átlagotok?
Figyelt kérdés
Meg vagytok vele elégedve?Javítottatok a félévi bizonyítványotokhoz képest?2011. jún. 14. 12:04
21/51 anonim válasza:
félévkor 4,8 volt, év végén pedig 4,9 az átlagom. nem mondanám, hogy nagyon izgat :D. 8.-os voltam (ÁHHHHHHH, VÉGRE MÚLT IDŐ) és lány (az még mindig vagyok)
22/51 anonim válasza:
9,65 es rontottam mert felevkor 9.68 volt :D
23/51 anonim válasza:
félévkor 4,8 volt (két 4, matek, tesi) évvégére felhoztam a matekor 5-re, szóval most 4,9. :) Meg vagyok magammal elégedve, felsőben eddig mindig 4 voltam matekból, szóval büszke vagyok magamra. :) (csak sikerült nyolcadikra)
14,l
24/51 anonim válasza:
Félév: 5,0
Évvége: 5,0 :)) (Üzenem, nem vagyok stréber, csak tudományos célokon gondolkozom..)
25/51 anonim válasza:
4,2
Javítottam félév óta 3 századot.
L/6osztályos 1.
26/51 anonim válasza:
kikyke olyan átlag nem létezik magyarországon ..romániában, azt hiszem igen.
és az elvileg nagyon jó, hiszen ott a jegyek 1-10ig terjednek, igaz ?????????????????????????
28/51 anonim válasza:
18:28-as válaszoló vagyok, és azoknak, akik elkezdik magyarázgatni, hogy nem stréberek, mert 5,0 az átlaguk, na, nekik szeretném üzenni, hogy marhára nem vall nagy stréberségre és hihetetlen intelligenciára a színjeles átlag, az általános iskolában egy értelmes, józan ésszel rendelkező, becsületes (olyan szempontból, hogy becsülettel végzi a munkáját) ember mindenből, vagy majdnem mindenből ötös. szóval ezt, hogy PFF, TE STRÉBER! csak az irigy, annyira nem intelligens osztálytársak sulykolják belétek, de higgyétek el, ők a nem okosak. ezt most nem támadásként mondom, mert én is 5-ös vagyok mindenből, csak segítő szándékkal akarom veletek tudatni, hogy ez nem a világ teteje, és egy jó gimiben és utána az egyetemen vagy főiskolán nem lesz elég ennyi. na, elég össze-vissza lett a válaszom, de valaki hátha hasznosnak találja
29/51 anonim válasza:
13 éves vagyok, hetedikes
félévim: 5,0
évvégim: 5,0 szóval tartottam!
30/51 anonim válasza:
igaza van annak, aki azt mondta hogy a szinjeles az nem stréber !!!
csak sok hülye van a világon, akik szerint a 2 egy és ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!