Milyen lett az évvégi átlagotok?
A félévi, és az év végi átlagom is 4, 7 lett. (Három darab négyessel: matematika, földrajz, fizika. Éppen, mint félévkor.) Egyátalán nem vagyok vele megelégedve, sajnos maximalistának születtem, szóval lehet, hogy az 5, 0 átlaggal sem lennék elégedett. :D
Viszont az az igazság, hogy a nem vagyok reál beállítottságú, a matematika és a fizika pedig pont reál tantárgyak. :(
Viszont az vígasztal, hogy németből (a kedvenc tantárgyamból) dicséretet kaptam.
7. osztályos, 14 éves lány
4,9. Egyrészt meg vagyok vele elégedve, mert nagyon jó, és tavaly is ennyi volt, másrészt nem, mert félévkor meg 5,0 volt és ahhoz képest rontottam. De hát ez van, én is elég maximalista vagyok, mint az előző. :)
16/L
4,5 lett félévkor 4,4 volt.
Megvagyok vele elégedve,teljes mértékben!:)
tavaly 3,8 volt
olyan 4, valamennyi lehet remélem! :D tavaly 4,1 lett nyilván
18F 12oszt
Még nem tudom, de szerintem 5,00 lesz, 2 tanáron múlik, remélem megadják az 5öst, ha nem, akkor 4,8 vagy 4,9.
A félévim 4,9 volt.
14/L
Én javítottam töriből,de pontosan nem tudom hogy mi lesz mert van egypár kétes jegyem am így állok
Félév:4,5
Évvége:4,6-4,7
Tökéletes szerintem 7.évvégén
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!