Hány évesen lett saját szobátok? (vagy mindig volt? Esetleg most sincs? )
Figyelt kérdés
Nekem 10 évesen, előtt a húgommal laktam egy szobában. Ő most a másik húgommal lakik, de nyáron kap új szobát.2011. jún. 13. 11:29
21/35 anonim 

válasza:

születésem óta de már csak 1-2 évig mert mingy jön ide a hugom is és marha sz@r lesz...
14/f
23/35 anonim 

válasza:

Kb 13 éves koromig 4en voltunk egy szobában majd bátyámmal lett egy közös szoba és olyan 15éves korom óta van saját szobám.
18f
24/35 anonim 

válasza:

amikor nagyobb házba költöztünk. nemvolt feltétel,hogy mennyi idős vagyok... húgom 3 éves lehetett amikor ideköltöztünk és neki is van különszobája, szóval ez itt nem probléma :D (bár azóta is játékmegörzőként működik a szoba:D)
25/35 anonim 

válasza:

13-14 évesen lett külön szobám először (15 vagyok)
Nagyon örültem neki,azelőtt az öcsémmel voltam egy nagyobb szobában.
26/35 anonim 

válasza:

7 éves koromig egyedül voltam, utána született a kishúgom, vele 12 éves koromig egy szobában voltam, szóval 12 éves koromban lett saját szobám
13/l
27/35 anonim 

válasza:

Egyszer 6 éves koromtól 8-ig, aztán most 11- valameddig.
29/35 anonim 

válasza:

Februárban kaptam egy új szobát és ez előtt az ikertesómmal laktam egy szobába!(Fiú)
13/L
30/35 anonim 

válasza:

Nincs külön szobám a nővéremtől,de jó ha egy hónapban 3x itthon alszik..(barátjánál van)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!