Hány évesen lett saját szobátok? (vagy mindig volt? Esetleg most sincs? )
Nekem azt hiszem már nem is lesz soha...volt egy évig külön szobám, de ha a tesóm hazajött már közös volt, szóval az sem volt teljesen az enyém. Egyetemista korom óta albérletben lakom, de itt is osztozom...jövőben meg a páromhoz költözöm, remélem nem külön szobába :D:D szóval nekem nem volt és nem is lesz...de a gyermekeimnek majd szeretném, én mindig arra vágytam...:)
21-L
utolsó vagyok.
Ja, nem 10 éves voltam, mikor saját szobám lett, csak hirtelen rosszul számoltam. xD
14/L
annyira jó nektek :/
nekem sosem lesz szerintem...anyummal+bátyámmal vok...
15L
Én még mindig egy szobába lakok a nővéremmel (18 éves). 3 szoba van ebbe a házba és a másikba a bátyám lakik. de a nővérem ősszel elköltözik :/
14/L
Soha nem volt. Amíg otthon laktam, az öcsémmel, azóta a férjemmel alszom együtt. Kamaszként zavart, de most már jó, hogy akár égő lámpa és szóló tévé mellett is simán elalszom.
Arra azonban rendszeresen felébredek, hogy a gyerek megfordul a másik szobában. :)
26/N
Köszi a válaszokat!
Én örülök a saját szobának, nappal legalábbis. Este meg magányosnak érzem magam, ezért a tesóim gyakran alszanak velem, vagy a barátom. Meg körbeveszem magam egy csomó plüssállattal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!