Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek normális ha egy...

Szerintetek normális ha egy 16 éves lányt az apja fürdet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 13:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
89%

ez azért durva.

én is néha alszok apuval.na ezért ez kicsit durván hangzik,de pl. ha rossz idő van,én nagyon félek,akkor néha odamegyek.mások is csinálják,ha félnek vagy valami anyujukhoz mennek,de én hozzá sajnos nem tudok.. de ennyi.meg nekem apummal nagyon jó a kapcsolatom, elfogad bármit.de azért az,hogy fürdessen,az elég durva.

2011. jún. 10. 19:19
 22/31 anonim ***** válasza:
Nem, csak ha mozgáskorlátozott, vagy beteg. Bár akkor is jobb, ha egy női hozzátartozó teszi. Abnormális, simán feljelenteném, ha egy egészséges lányról van szó!
2011. jún. 10. 22:24
 23/31 anonim ***** válasza:
ferde hajlamai lehetnek.... de most komolyan:O
2011. jún. 11. 20:54
 24/31 anonim ***** válasza:
Már egy 8 évest sem, nem hogy 16ot! már tud egyedül fürdeni! Az apját simán fel is jelenthetné zaklatásért! Nekem volt egy barátnőm, őt megerőszakolta az apja, valamit tenni kellene, hogy mással ez ne fordulhasson elő!
2011. jún. 11. 21:41
 25/31 anonim ***** válasza:
Akik az apát pedofilnak nevezték azok nincsenek tisztábban a pedofil szó jelentésével, és azzal, hogy ki lehet pedofil. Az a pedofil, aki már betöltötte a 18 életévét, és egy 14 éven alatti lányt kíván. Na ha nem hittek nekem ak itt egy link: [link]
2011. jún. 12. 00:18
 26/31 anonim ***** válasza:
Védjük az apucit????? Ez akkor sem normális! Az sem, hogy a lány nem foglalkozik azzal, hogy az apja fürdeti meg!
2011. jún. 12. 10:49
 27/31 anonim ***** válasza:
egy szóba belekötni... talán ezért tart itt magyarország is. mert csak az bűn, ami a nagykönyvben meg van határozva. ez a szerencsétlen lány meg valószínűleg azt sem tudja, hogy ez nem normális! az apja azt nevelte belé, hogy normálisnak tűnjön neki, ha 16 évesen még ő fürdeti. én már kb. 13 évesen sikoltoztam apámra, meg a bátyámra is, hogy menjenek ki, ha csak benyitottak fürdés közben, vagy ha öltöztem...
2011. jún. 12. 11:19
 28/31 anonim válasza:
79%
hasonlók...már 8 éves kortól nem normális ha az apja fürdeti az egészséges lányt!! Én is már 12 éves korom óta kiabáltam a szüleimmel/testvéremmel hogy menjenek ki még ha csak benyitottak is ! :O
2011. jún. 12. 16:56
 29/31 anonim ***** válasza:
Még ha beteg is lenne, akkor is az anyjának kéne fürdetni...
2011. jún. 16. 19:10
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem védem csak ne használjunk olyan szót aminek nem vagyunk teljesen tisztában a jelentésével. Am sztem sem normális.
2011. jún. 17. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!