Elmult 9 eves a lanyom es nem birok vele. Segitetek?
A lanyom 10 eves lesz nemsokara. Es flegman beszel velunk. Allandoan hisztizik. Az allando az tenyleg azt jelenti. Barmit mondok neki elkezd hisztizni. A szobaja egy mero kupleraj es nem rakja rendbe csak nagy veszekedesek utan. (probaltam szep szoval is , de az egyik fulen be a masikon ki) Allandoan hazudozik. Persze lebukik es buntit kap erte de nem erdekli.
Masnak is ilyen az enyi idos gyereke? Mit csinaljak vele? Teljesen el vagyok keseredve. Tanacsokat szeretnek kerni.
Kedves kérdező,
nem kétlem, hogy szereti a testvérét, de ez nem jelenti azt, hogy ne akarná magára felhívni a figyelmet. Szervezz kettőtöknek programot. Akár egy órára is. De csak ti ketten. És mutasd ki a szeretetedet.
Én saját tapasztalatot tudok: Engem édesanyám jól felpofozott, ha nem voltam normális, elkezdett kiabálni, abban az ő kemény stílusában, leosztott mindenféle hülyegyereknek, és én azt mondom, h ez azért hatásos.
Persze ha nem akarod, h nagyon féljen tőle, csinálj közös programokat is. Olyanokat, amiknél közel kerülhettek egymáshoz, mert ez a félelemkeltős dolog eléggé eltávolítja a szülőt a gyerektől, ezért ez is fontos.
De am viccen kívül, ha lesz egy tekintélyed az életben nem fog hisztizni, sőt én még 22 évesen is félek anyukámtól :D Na nem az, nagyon szeretem, de ő egy félelmetes nő. :D:D
személyes tapasztalat: nem tudja levezetni a feszültséget
küldd el valamilyen sportra,ahol kiélheti magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!