Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor kell, ill lehet felvilág...

Mikor kell, ill lehet felvilágosítani a gyereket? Az én fiam 8 éves.

Figyelt kérdés
Kérdez néha olyanokat,hogy azt sem tudom mit mondjak.
2009. márc. 19. 14:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindig válaszolj őszintén a kérdésére. Ha látja rajtad, hogy nem szívesen beszélsz a témáról, akkor érezni fogja, hogy ez tabu. Menni fog, csak bátran! :)
2009. ápr. 5. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az őszeinteség fontos!

Az én anyukám azt mondta, hogy akkor lesz gyerek, ha egy férfi és egy nő szorosan megölelik egymást. Én sokáig féltem attól, hogy nem tudom, milyen szorosan kell megölelni a pasit és egyszer a szomszéd fiúval játszottam valami háborúsat, én őt elfogtam és szorosan megöleltem, hogy ne tudjon elmenni, utána sokáig féltem, hogy terhes leszek, mert szorosan megöleltem. :)

2009. ápr. 7. 18:34
 13/15 anonim ***** válasza:
42%
Hát szerintem már megteheted:)mert az iskolások nagy része már tudja:)és akkor a te fiad is az iskolából tudná meg:)!
2009. aug. 4. 12:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Engyem 1 honapja vilagositottak fel

L/12

2009. aug. 17. 20:15
 15/15 anonim ***** válasza:
En is a folyamatos beszednek a hive vagyok. A fiam sokat kerdez en meg megprobalok a legerthetobben valaszolni. Szerintem nagyon fontos, hogy ne kezeljuk a szexualitast tabukent. Soha nem jonnek a golyaval neg hasonlokkal. Ertelmetlen az egesz, es nem akarom, hogy kesobb barmilyen problemaja legyen.
2016. okt. 25. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!