Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Aggódtok a jövő miatt?

Aggódtok a jövő miatt?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy aggódtok amiatt, hogy lesz-e jó állásotok, családotok, szóval hogy jól szituált, boldog családapák/családanyák lesztek-e?

Én a munka miatt kicsit parázok, pedig elég jól tanulok, van érzékem a nyelvekhez is, de a mai világban elég sok a kérdőjel...

16/f

2011. jún. 5. 18:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
én nem aggódom... ha nem találok párt, akkor nem lesz... munkám csak lesz, ha lesz (max elmegyek takarítónőnek.. minden jobb annál, hogy munkanélküli legyek). Nagyon lazán állok a jövőhöz... őszintén minek aggódjak iylen távoli dolgok miatt? Figyele karra, hogy jól tanuljak, és jó viszonyt alakítsak ki az emberekkel, és próbálok sokoldalú lenni, de nem érdekel a jövő.
2011. jún. 6. 07:19
 12/21 anonim ***** válasza:

Annak ellenére, hogy igyekszem mindent megtenni azért, hogy jó életem legyen (egyenlőre még csak annyival, hogy jól tanulok), mégis aggódom, mert szerintem ebben az országban nincs, és nem is lesz sok jövője az embernek.

14/l

2011. jún. 6. 19:32
 13/21 anonim ***** válasza:

igen nem egyszer előfordul velem is.. nem tudom mit tudnék csinálni úgy igazán, amibe bele tudnék mélyülni a későbbiekben meg persze megélnék is belőle.. van azért egy-két olyan hely amit kipróbálnék..utazás-turizmusra járok a gimiben, egy kiindulási pont. mindegy is, lesz ami lesz, átgondolt leszek ahogy eddig.

15/L

2011. jún. 6. 20:43
 14/21 anonim ***** válasza:
utóbbi volnék: a családi része pedig eldől, az nem csak rajtam múlik..
2011. jún. 6. 20:47
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon. A család miatt nem is annyira, de a munkalehetőségek egyre kevesebbek. 20/L
2011. jún. 7. 11:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Én a család miatt aggódok inkább. 17/L
2011. jún. 8. 21:06
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, én már idősebb vagyok, de talán bíztatólag hathat a válaszom: 14-16 éves koromban én is aggódtam a jövőmért. Nem voltam valami jó tanuló. Arra gondoltam: "áá fősuli, kizárt, hogy meg tudnám csinálni." Normális párról, boldog családról, gyerekekről, házról álmodoztam, de mindig azt gondoltam, hogy egy ilyen szerencsétlen csődtömegnek nem sikerülhet. Aztán ráhajtottam a tanulásra, felvételiztem, és felvettek fősulira...el is végeztem, szebb lett a diploma jegyem, mint a középsulis érettségi jegyem:P Közben fősulin összeismerkedtem egy sráccal. Vele egyből el tudtam képzelni az életem...azóta is együtt vagyunk. Na jó, végül nem teljesen úgy alakult minden ahogy terveztük. Sajnos otthon Magyarországon nem tudtuk volna valóra váltani az álmainkat. Így úgy döntöttünk, irány külföld. Már majdnem 4 éve kinn vagyunk. Elég jól alakulnak a dolgok. 2 babát terveztünk, első megvan!:D Most lesz egy éves. Egy kislány. Szeretnénk mellé egy kisfiút, de nem bánjuk, ha kislány lesz a következő is. Most házat nézünk.

Szóval fiatalok! Hajrá! Ha valamit nagyon erősen akartok, az sikerülni fog! Tapasztalatból mondom. Szorítok nektek!

2011. jún. 8. 23:53
 18/21 anonim ***** válasza:
Amint végzek fősulin go London:)
2011. jún. 9. 14:52
 19/21 anonim ***** válasza:

Igen, aggódom.

Legfőképpen attól félek, hogy az álmom nem válik valóra.

2011. jún. 9. 15:21
 20/21 anonim ***** válasza:

Jaja én is félek a jövőtől.Szeretnék egy jól kereső állást,családot és egy emeletes kertes házat.

nagyon izgulok tőle:/

13/f

2011. jún. 11. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!