Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az gáz ha valaki 2-3 napig...

Az gáz ha valaki 2-3 napig nem fürdik?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 20:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
71%
Hát ha azt akarod elérni hogy ne menjenek a közeledbe akkor nem de ha nem akkor k u r v á r a gáz !!!!
2011. jún. 6. 20:55
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
A társadalomtól is függ, tehát pl. Magyarországon mint a mellékelt példa(azaz a válaszok a kérdésre) mutatja gáz...De pl. Londonban azt hiszem nem de ezt inkább ott kellene feltenned:) De az éghajlattól tényleg nagyban függ. Pl. most voltam németországban, ott teljesen megszokott, hogy 2-3 naponta fürdenek ammikor 11kor már nem volt kedvem fürödni én sem fürödtem csak másnap gyorsan, de nem éreztem egyáltalán, de itt Magyarországon van kb. 30 fok, izzadok mintt a ló, nem tudnék úgy lefeküdni, hogy nem fürdök.(egyébként lényegtelen, mert 10 pperc után megint leizzadok)
2011. jún. 7. 16:45
 23/33 anonim ***** válasza:
55%
Nem az, én is úgy szoktam, és érdekes, hogy nekem nincs büdös szagom...
2011. jún. 8. 17:27
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
az
2011. jún. 8. 18:45
 25/33 anonim válasza:
36%

Nem értem miért olyan nagy gáz... Tudjátok vannak olyanok is akik hiába izzadnak, nem lesznek büdösek, maximum ha több óráig folyamatosan azok, és elkezd erjedni az izzadtság.

Én bicóval járok suliba (8-8km), oda-vissza rendszeresen leizzadok rendesen, de NEM vagyok büdös se ott se itthon, mert olyan mintha csak vizes lennék, és erre még jön az hogy nem mindig szoktam naponta fürdeni (anyagi okok, nem részletezném) és másnap sem szoktam büdi lenni.

Érdekes hogy ugyanilyen melegben busszal járva általában szénnéizzadok, és olyankor tényleg büdös szoktam lenni - de akkor megmosakszom minimum naponta.

2011. jún. 10. 03:50
 26/33 anonim ***** válasza:
60%
Az 1 dolog, hogy ti nem érzitek a szagotokat...
2011. jún. 10. 05:54
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
én személy szerint nem birnàm ki,hogy ne tusoljak le naponta!egyébként vannak olyan emberek is pl.egyik munkatàrsam,mindennap fürdik és mégis büdi,hormonàlisan sajnos igy van beàllitva!sajnos nehezemre esik vele együtt dolgozni,persze probàlom kerülni ahogy csak lehet,de közben sajnàlom is!
2011. jún. 10. 15:29
 28/33 anonim válasza:
100%
Én naponta 1x de nyáron napi 2x 3x. Nem tudnám elviselni hogy ragadok az izzadságtól.
2011. jún. 11. 02:29
 29/33 anonim válasza:
100%

Nagyon népszerű ide válaszolgatni. :)

Amúgy tény, hogy nálunk van csak ez a fürdés mánia. Németek 2-3 naponta, ha fürdenek. Amit még nehezen meg is értek, ha otthon van. De pl a cserediák programos 16 éves csinos lánytól nehezen viseltem, hogy 1 hét alatt talán 3-szor ha lezuhanyzott.. De pl hollandiában is nagyon kinéztek engem, hogy minden nap elmentem fürödni.. :S

Igazából engem az izzadtságszag, nagyon irritál. Pl időseknél nagyon jellemző. Sokszor nem a fürdés hiány, hanem a dezodor hiánya miatt. :S Mamámat is nehéz volt rávenni, hogy dezodort használjon, de így legalább eltudom viselni, hogy nem hajlandó minden nap fürdeni. :( Valahogy a "mosakodás" népszerű náluk. Ha valaki érti a mosakodás lényegét, legyen szíves, írja meg nekem. :D

Egyébként naponta szoktam zuhanyozni. Ha suli van, akkor esténként, ha szünet van, akkor délelőtt. Vagy mielőtt elmegyek itthonról. Nagyon ritkán velem is előfordul, hogy kihagyok egy napot. HA annyira fáradt vok, hogy nincs hozzá erőm. Vagy ha mondjuk itthon ülök pizsibe egész nap, és mondjuk este helyett reggel zuhanyzom le.

2011. jún. 11. 23:26
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Már válaszoltam ide, de megint megteszem: valóban, ahogy sokan mondták, a magyarok elég kirívóak a gyakori fürdésekkel, de! mivel ebben az országban élsz, alkalmazkodnod kell a szokásaikhoz.

Barátnőm tavaly németeknél volt egy hétig cserediák. Igencsak kinézték őt, amiért minden nap igényelte, hogy lezuhanyozzon. Neki meg az volt kellemetlen, hogy három-négy napig mosdatlanul járkáltak.

Egyébként ha az én közelembe jön valaki, akinek zavaróan érzem a szagát, akkor bunkóság, lehet, de finoman eltávolodok onnan. Ugyanez igaz azokra, akik parfümben fürdenek, és szagcsíkot hagynak maguk után. Akkor már sok a jóból...

2011. jún. 12. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!