Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az gáz ha valaki 2-3 napig...

Az gáz ha valaki 2-3 napig nem fürdik?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 20:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
55%

"utolsó!

Mi ebben a haláli? ez így van..."

Így szerkesztve a mondatot olyan, mintha a Németország a többi évszakra lenne példa. :) Én is megmosolyogtam első nekifutásra.

Kérdező: Gáz. Ha egyszer-egyszer kimarad pár havonta, azt mondom oké. de ha valaki rendszeresen két-háromnaponta nem fürdik, az bizony gázos. És nem mellesleg büdös.

2011. jún. 5. 01:03
 12/33 anonim ***** válasza:
66%
Ha izzad valaki és úgy nem fürdik 2-3 napig, hát annak nem mennék a közelébe.
2011. jún. 5. 06:20
 13/33 anonim ***** válasza:
88%
Oké, kicsit furcsa volt a mondat, de a lényeg, hogy ha más évszakról van szó, akkor külföldön ez teljesen normális, csak itt fürdünk minden nap állandóan.
2011. jún. 5. 09:49
 14/33 anonim ***** válasza:
74%
Gusztustalan, igénytelen. Viszont szerintem az én osztálytársaim se szoktak fürdeni, így szag alapján ítélve, de senki se szól nekik kb, inkább fújkáljuk őket dezodorral... :/
2011. jún. 5. 10:25
 15/33 anonim ***** válasza:
68%
szerintem gáz.
2011. jún. 5. 11:28
 16/33 A kérdező kommentje:
amúgy ahol én lakok itt hideg van még (London) és nem vagyok izzadós típus de amúgy is csak kérdeztem...
2011. jún. 5. 12:38
 17/33 anonim ***** válasza:
54%
Igen gáz minden valamit magára adó ember tisztálkodik főleg ilyen melegben. Undorító dolog ha valaki arra lusta hogy megfürödjön.
2011. jún. 5. 12:55
 18/33 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem vagy izzadt meg piszkos, akkor nem kell, de azért 2 naponta legyen szerintem.
2011. jún. 5. 12:58
 19/33 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon gáz
2011. jún. 5. 15:47
 20/33 anonim ***** válasza:
52%

Ahogy mondta előttem valaki...

Ha anyagi okok miatt nem fürdik , akkor az ő társasága se kellemes, de megérthető. Azonban ha csak lustaság miatt képtelen rászánni valaki 15 percet egy gyors tusolásra, az nagyon gáz. Undorító is az illat, amit magából áraszt, másrészt maga a mosdatlanság érzése se valami csodálatos.

Olyan van, hogy este későn érek haza és arra sincs erőm, de másnap reggel az az első dolgom, hogy lezuhanyzom... Ez alap.

2011. jún. 5. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!