Így szerkesztve a mondatot olyan, mintha a Németország a többi évszakra lenne példa. :) Én is megmosolyogtam első nekifutásra.
Kérdező: Gáz. Ha egyszer-egyszer kimarad pár havonta, azt mondom oké. de ha valaki rendszeresen két-háromnaponta nem fürdik, az bizony gázos. És nem mellesleg büdös.
2011. jún. 5. 01:03
12/33 anonim válasza:
Ha izzad valaki és úgy nem fürdik 2-3 napig, hát annak nem mennék a közelébe.
2011. jún. 5. 06:20
13/33 anonim válasza:
Oké, kicsit furcsa volt a mondat, de a lényeg, hogy ha más évszakról van szó, akkor külföldön ez teljesen normális, csak itt fürdünk minden nap állandóan.
2011. jún. 5. 09:49
14/33 anonim válasza:
Gusztustalan, igénytelen. Viszont szerintem az én osztálytársaim se szoktak fürdeni, így szag alapján ítélve, de senki se szól nekik kb, inkább fújkáljuk őket dezodorral... :/
2011. jún. 5. 10:25
15/33 anonim válasza:
szerintem gáz.
2011. jún. 5. 11:28
16/33 A kérdező kommentje:
amúgy ahol én lakok itt hideg van még (London) és nem vagyok izzadós típus de amúgy is csak kérdeztem...
2011. jún. 5. 12:38
17/33 anonim válasza:
Igen gáz minden valamit magára adó ember tisztálkodik főleg ilyen melegben. Undorító dolog ha valaki arra lusta hogy megfürödjön.
2011. jún. 5. 12:55
18/33 anonim válasza:
Ha nem vagy izzadt meg piszkos, akkor nem kell, de azért 2 naponta legyen szerintem.
2011. jún. 5. 12:58
19/33 anonim válasza:
Nagyon gáz
2011. jún. 5. 15:47
20/33 anonim válasza:
Ahogy mondta előttem valaki...
Ha anyagi okok miatt nem fürdik , akkor az ő társasága se kellemes, de megérthető. Azonban ha csak lustaság miatt képtelen rászánni valaki 15 percet egy gyors tusolásra, az nagyon gáz. Undorító is az illat, amit magából áraszt, másrészt maga a mosdatlanság érzése se valami csodálatos.
Olyan van, hogy este későn érek haza és arra sincs erőm, de másnap reggel az az első dolgom, hogy lezuhanyzom... Ez alap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!