Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen az egyik barátnőm?

Miért ilyen az egyik barátnőm?

Figyelt kérdés

Teljesen megváltozott...

Régen mindig tök happy volt,ha hívtuk valahova,akkor egy szó nélkül jött velünk.

De most...Egész nap a suliba csak ül és néz ki a fejéből,alig szólal meg,ha valaki vmi miatt boldog vagy jól éri magát,akkor rögtön mondja hogy "Befejeznéd végre ezt a vihogást?Rosszul vagyok tőle." meg hasonlók.

Szombaton pl. elhívtuk moziba meg vásárolgatni és elkezdi,hogy Ő inkább majd otthon megnézi a filmet(letölti a netről...),mert nap ad ki ezért ennyi pénzt.Én meg csak néztem,mert régen nem volt ilyen.

Tegnap egy miniruhában mentem suliba és ahogy felértünk a termünkbe,elkezdte mondani,hogy úgy nézek ki,mint aki a sarokra készül.(Mellesleg Ő is olyan ruhát akart,csak hamarabb megvettem)

De az egyik "legjobb" új szokása:

Folyton a személyiségi joggal jön.

Feltettem egy képet facebookra,amin a legjobb barátnőm és én vagyunk és kommentnek beírja a csaj,hogy ezért be is perelhetne minket,mert a képen Ő is ott van(hátul ül vmi asztalnál,biztos mindenki Őt figyelte xD) és nem adott rá engedélyt,hogy mi feltegyük a képet...Majdnem kiszaladt a számon,hogy "Tudom,ügyvéd az anyám és az apám is,jobban otthon vagyok a jogban,mint te,hidd el." ,de inkább csendbe maradtam,mert tudtam,hogy csak megsértődne.

"Gyereknapra" kaptam egy iPhone 4-et és amikor bevittem a suliba,akkor mondta nekem,hogy minek kell nekem ilyen tucattelefon(nem tudom,hogy az iPhone az mióta számít annak,de mind1 -.-),miért nem volt jó valami másfajta...Mert majd Ő fogja megmondani,hogy milyet vegyek...

Régen mindent elmondtam neki,tök sokat lógtunk együtt,néha olyan volt,mintha Ő lenne a másik legjobb barátnőm.

De most már lassan Ő az,akit a legjobban utálunk az osztályból.

A "sötét" stílusa miatt már a barátja is dobta egy tök életvidám csajért,akivel már mi is jóban vagyunk.

Egyszerűen nem értem,hogy miért lett ilyen..Ha meg kérdezzük tőle,hogy mi a baj,akkor azt mondja,hogy semmi,hagyjuk már ezekkel a hülye kérdésekkel.De még a tanárok is látják,hogy vmi nem stimmel vele...

Jövőre ráadásul ugyanabba a suliba fogunk járni,szóval nem tudom,hogy mit fogok csinálni,ha ott is előadja ezt a "hű,mennyi problémám van" dolgot...

Mit tegyek,hogy elmondja,mi a baja?

14/l

2011. jún. 3. 13:48
 1/6 A kérdező kommentje:
Néha már azt gondolom,hogy nem is Ő az,akivel mi annyira jóban voltunk,hanem valaki más,az Ő testében...Tudom,hogy őrültség,de akkor is :D
2011. jún. 3. 13:49
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Lehet családi problémái vannak és ezért fordult magába. Ő nem kap se szép új ruhát, se új telefont (megjegyzem minden 2. embernél iphone-t látok lassan, de ez most mindegy). Emiatt magába fordult és irigy azokra, akiknek jól megy. Ahelyett, hogy utálod és teszed a hülye megjegyzéseket rá, inkább ülj le vele beszélgetni, hogy mi a baj, mitől lett ilyen, otthon van-e baj és tudsz-e segíteni.
2011. jún. 3. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a barátnőd egy kicsit önbizalomhiánnyal küszködik és ezt ti így veszitek észre. Szeretne veletek tartani, úgy viselkedni, olyan ruhákat hordani, mint ti, de valamiért nem meri, nem tudja. Nincs valami "fiúügy" miatt sértődés köztetek? Még ez is lehet az oka. Legyél vele barátságos, törődj vele, szerintem akkor elmúlik. Ha gerjeszted és nem foglalkozol vele, akkor csak még inkább elszigetelődik.
2011. jún. 3. 13:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Otthon nincs semmi gond,ezt tudom,mert a bátyjával is jóban vagyok és mikor kérdeztem tőle,azt mondta,hogy otthon minden ok.
2011. jún. 3. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:

őszintén szólva kicsit sajnálom a barátnődet. valami sokkhatásszerűen érte, és ebben a korban nagyon érzékenyek vagytok, hát ugylátszk teljesen kifordult magából. :(

nem furcsállni kéne őt hanem elbeszélgetni vele hogy van e valami ami nyomja a lelkét meg van e valami fiuügy esetleg.

2011. jún. 3. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is valami lelki probléma van a háttérben. Az egy dolog, hogy a bátyja se veszi észre. Nekem a szüleim se tudtak huzamosabb ideig arról, hogy nem okés velem valami.

Amit csinál, az egyfajta jelzés. Kicsit nehéz a természete a lánynak, épp ezért kibb*szott nagy türelemmel kéne hozzá fordulni.

Lelkileg én sem vagyok egy kiegyensúlyozott ember, és volt rá példa, hogy a legjobb barátnőimet is elküldtem a pibe, de soha nem hagyták annyiban a dolgot, ott maradtak velem, és addig piszkáltak, míg megeredt a nyelvem, felkapartak a földről. Ettől lesz egy barát igaz barát. :)

ne utáljátok, próbáljátok megérteni. :)

L/17

2011. jún. 4. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!