Miért ilyen az egyik barátnőm?
Teljesen megváltozott...
Régen mindig tök happy volt,ha hívtuk valahova,akkor egy szó nélkül jött velünk.
De most...Egész nap a suliba csak ül és néz ki a fejéből,alig szólal meg,ha valaki vmi miatt boldog vagy jól éri magát,akkor rögtön mondja hogy "Befejeznéd végre ezt a vihogást?Rosszul vagyok tőle." meg hasonlók.
Szombaton pl. elhívtuk moziba meg vásárolgatni és elkezdi,hogy Ő inkább majd otthon megnézi a filmet(letölti a netről...),mert nap ad ki ezért ennyi pénzt.Én meg csak néztem,mert régen nem volt ilyen.
Tegnap egy miniruhában mentem suliba és ahogy felértünk a termünkbe,elkezdte mondani,hogy úgy nézek ki,mint aki a sarokra készül.(Mellesleg Ő is olyan ruhát akart,csak hamarabb megvettem)
De az egyik "legjobb" új szokása:
Folyton a személyiségi joggal jön.
Feltettem egy képet facebookra,amin a legjobb barátnőm és én vagyunk és kommentnek beírja a csaj,hogy ezért be is perelhetne minket,mert a képen Ő is ott van(hátul ül vmi asztalnál,biztos mindenki Őt figyelte xD) és nem adott rá engedélyt,hogy mi feltegyük a képet...Majdnem kiszaladt a számon,hogy "Tudom,ügyvéd az anyám és az apám is,jobban otthon vagyok a jogban,mint te,hidd el." ,de inkább csendbe maradtam,mert tudtam,hogy csak megsértődne.
"Gyereknapra" kaptam egy iPhone 4-et és amikor bevittem a suliba,akkor mondta nekem,hogy minek kell nekem ilyen tucattelefon(nem tudom,hogy az iPhone az mióta számít annak,de mind1 -.-),miért nem volt jó valami másfajta...Mert majd Ő fogja megmondani,hogy milyet vegyek...
Régen mindent elmondtam neki,tök sokat lógtunk együtt,néha olyan volt,mintha Ő lenne a másik legjobb barátnőm.
De most már lassan Ő az,akit a legjobban utálunk az osztályból.
A "sötét" stílusa miatt már a barátja is dobta egy tök életvidám csajért,akivel már mi is jóban vagyunk.
Egyszerűen nem értem,hogy miért lett ilyen..Ha meg kérdezzük tőle,hogy mi a baj,akkor azt mondja,hogy semmi,hagyjuk már ezekkel a hülye kérdésekkel.De még a tanárok is látják,hogy vmi nem stimmel vele...
Jövőre ráadásul ugyanabba a suliba fogunk járni,szóval nem tudom,hogy mit fogok csinálni,ha ott is előadja ezt a "hű,mennyi problémám van" dolgot...
Mit tegyek,hogy elmondja,mi a baja?
14/l
őszintén szólva kicsit sajnálom a barátnődet. valami sokkhatásszerűen érte, és ebben a korban nagyon érzékenyek vagytok, hát ugylátszk teljesen kifordult magából. :(
nem furcsállni kéne őt hanem elbeszélgetni vele hogy van e valami ami nyomja a lelkét meg van e valami fiuügy esetleg.
Szerintem is valami lelki probléma van a háttérben. Az egy dolog, hogy a bátyja se veszi észre. Nekem a szüleim se tudtak huzamosabb ideig arról, hogy nem okés velem valami.
Amit csinál, az egyfajta jelzés. Kicsit nehéz a természete a lánynak, épp ezért kibb*szott nagy türelemmel kéne hozzá fordulni.
Lelkileg én sem vagyok egy kiegyensúlyozott ember, és volt rá példa, hogy a legjobb barátnőimet is elküldtem a pibe, de soha nem hagyták annyiban a dolgot, ott maradtak velem, és addig piszkáltak, míg megeredt a nyelvem, felkapartak a földről. Ettől lesz egy barát igaz barát. :)
ne utáljátok, próbáljátok megérteni. :)
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!