Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek? Kérdésed túl...

Szerintetek? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
A szüleim a 10 éves testvéremet este 9-ig elengedik az utcára.Csak szerintem felelőtlenség ez? Főleg úgy hogy holnap iskola..
2011. jún. 2. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Háááááát.Nem tudom.Fiú vagy lány?Engem 18 éves koromig csak hétvégén engedtek ki 9-ig,és muszály kelett betartanom mégha ciki is volt a tobbiek elott,mert akkor a kov.hétvégén nem mehettem ki.LEhet én voltam túl rovid pórázon fogva,nem tudom.
2011. jún. 2. 19:42
 2/5 A kérdező kommentje:
fiú..
2011. jún. 2. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez túlzás!

Én 12-13 éves koromban télen-nyáron, hétköznap-hétvégén egyaránt 7-ig voltam elengedve és csak itt a "lakótelepen".

Sosem bántam, hogy nem maradhattam tovább. Egyszer késtem fél órát, mert nem vittem órát és nem tudtam hány órát. A szüleim már égen-földön kerestek, nagyon aggódtak.

Szerintem is felelőtlenség!

16/L

2011. jún. 2. 20:11
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is túlzás, 9ig nem az utcán kellene lennie, hanem 9kor már ágyban kellene lennie.
2011. jún. 2. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
engem is max. 7-ig engednek el, bár ha késk egy negyed órát szinte fel se tűnik nekik, mert megbíznak bennem. :) szóval szerintem is túlzás. nyáron még talán, de télen már korán sötétedik, olyankor végképp nem.
2011. jún. 3. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!