Hogy néz ki egy 15-16-17 éves lány szobája?
Nagyon gyerekes a szobám és szeretném egy kicsit felújítani. Viszont anyáék nem engedik, mindig azt mondják, hogy jó az nekem. Pedig olyan rosszul érzem magam benne. A bútorok jók, nem kellene venni, csak egy-két dekorációs elemet. Nem állunk nagyon fényesen anyagilag, de azt tudom, hogy ezt ki tudnánk fizetni simán. Linkelnétek képeket a szobátokról, hogy megmutassam anyáéknak milyen is egy normális szoba?:)
Köszi előre is
15/L
előszöris köszönöm az elismerő szavakat a szobám egészen meg van hatódva :D
a falmatricáról jut eszembe. ha van otthon vetítőgépetek amiről esetleg még anyu-apu vetítgette a pompom meséis diákat kiskorodban, vagy akármilyen vetítő alkalmatosság, bármit kivetíthetsz a faladra, átrajzolod a vonalakat, aztán kifested :D Nekem az volt a tervem, hogy egy teljes falfelületet beborítok parafával, és akkor aztán lehet rá tűzködni-szúrkodni de kiderült hogy a parafa aranyárban van, szóval ezt elvetettem.
ismételten az a bizonyos 15/L
én már 13 éves koromban hetente rendezgettem a szobámat
anyukámék sose szóltak bele az az én saját kis kuckóm volt
persze hogy nem szóltak nekik is tetszett mert attól függetlenül hogy
átrendeztem tisztaság és rend volt.
Be nem linkelek képet, de leírom :DD
Pici, nem nagy, viszont vagy egy hatalmas(nak tűnő, egyébként nagyon pici és kényelmetlen) ágyam telis tele plüssökkel és párnákkal(a párna azért kell, hogy a lyukat az ágy és a fal között eltüntesse). Van egy nem túl nagy szekrényem, abban tartok ruhákat(kabátokat is, mert van olyan akasztós rész is), van 2 kisebb asztalkám az ágy végében, azokon minden van a gumicukortól a füstölőn át a gyógyszereimig minden, mögöttük van egy polc, azon is mindenség van :D Meg a szekrény mellett is van egy hasonló funkciójú polc...
Pasztellnarancsra van festve a fal, és sötétbarna lambériám van. Igazából a falon már nincs egy szabad hely sem, mert teli van képekkel, rajzokkal, emlékekkel, fényképekkel... a sötétítőm fekete színű, hímzett. :D A lámpámból meg nem jön semennyi fény sem, úgyhogy vettünk 1 állólámpát :DD
Nekem nem tetszik a szobám :DDDD (komolyan).
18L
20:09-es, 15/L!!!
Nagyon jó a szobád hangulata... *_* Elfogadnám igazából ;) A falad színe is iszonyú jó! Nagyon tetszik, te jézusom :DDD
már valaki linkelt egy szobámhoz hasonlót:
az enyém is ilyen (színre) és nagyjából dekorációra is hasonló.A falon falmatrica van,van egy "emlékfalam" amin közös képek vannak a családról,barátaimról,kiskori képek stb...idézetek:) tabló,osztálytársak...
kiskoromból emlékek,első cipő stb...:)
Van gitárom,azt dekorációra is használom a szobámhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!