Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy néz ki egy 15-16-17 éves...

Hogy néz ki egy 15-16-17 éves lány szobája?

Figyelt kérdés

Nagyon gyerekes a szobám és szeretném egy kicsit felújítani. Viszont anyáék nem engedik, mindig azt mondják, hogy jó az nekem. Pedig olyan rosszul érzem magam benne. A bútorok jók, nem kellene venni, csak egy-két dekorációs elemet. Nem állunk nagyon fényesen anyagilag, de azt tudom, hogy ezt ki tudnánk fizetni simán. Linkelnétek képeket a szobátokról, hogy megmutassam anyáéknak milyen is egy normális szoba?:)

Köszi előre is

15/L

2011. jún. 2. 16:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%

örülj hogy van szobád inkább, mi 4en lakunk egy szobában szüleimmel öcsémmel...

15/l

2011. jún. 2. 16:53
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Igaz, hogy örülni kell a szobának, de én adok tanácsot is. Nekem anyuék rózsaszinre festették a szobát, ami 15 éves koromra gyenge barackosra kopott (huh, de örültem neki) és semmi pénzből alakitottam át stílusosan. Faliújsággal, rajta barátokkal készült fotók, igaz, nekem annyiban volt könnyebb, hogy anyu engedett a falon művészkedni, mondván, úgyis festünk majd (igen, ma már fehér, és a férjemmel lakjuk) oda került pár régi lemezborító, csak egyensúlyosan a szobával, továbbá mindig aktuális képeslapok a barátoktól, akik itt-ott voltak nyáron, pár általam alkotott kép.
2011. jún. 2. 16:58
 3/17 anonim válasza:
85%

a saját szobámrol nem rakok fel,viszont találtam pár jo szobát :)

[link]

[link]

2011. jún. 2. 17:01
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
Mi miatt gondolod hogy gyerekes? Színe? Esetleg egy új szőnyeg, vagy függöny feldobná, ha bútorok jók. Falra vmi poszter, vagy bordűr csík. Hirtelen ennyi jut eszembe.
2011. jún. 2. 17:02
 5/17 anonim ***** válasza:
81%

Egy kis kreativitással és fantáziával te magad is átalakithatod a szobádat úgy, hogy az jó legyen számodra és tükrözze az egyéniségedet.

Képek, plakátok, saját készitésű festmények, általad megvarrt párnahuzatok, csetreszek.

Én például egyszerű, ezüst szinű (tesco-s) rajzszögekből és egy régi, narancssárga sálból készitettem a falam egyik részére diszt (képet most nem tudok linkelni róla, nem vagyok otthon), a polcaim széleit piros szaténszalaggal és szintén rajzszögekkel diszitettem.

A plafonomra és a falamra is festettem, az IKEÁ-ban pedig vettem (nem olcsón) organza függönyt és az ágyam köré raktam, elég jól néz ki. :)

Tehát próbálj te is kicsit "kreativkodni", persze kellenek hozzá kellékek, de ezeket egy átlagos zsebpénzből ki lehet simán hozni, én is igy csináltam.

Azóta már 24 vagyok (ezt tizenévesen "alkottam"), de még mindig megfelel az izlésemnek és az egyéniségemnek a szobám.

L/24

2011. jún. 2. 17:14
 6/17 anonim ***** válasza:
70%

*olcsón*, bocsi :)

L/24

2011. jún. 2. 17:15
 7/17 anonim ***** válasza:
98%

Nnu, ez az én szobám. :D

[link]

[link]

[link]

[link]

A hiányzó sarok az, ahol az íróasztal, ezáltal a rumli is van, tehát azt nem mutatnám be. Tele van festékkel meg ceruzamaradványokkal... :D 15/L

2011. jún. 2. 20:09
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Fú, te 15 éves lány, valami kegyetlen jó szobád van:D Szöges ellentéte az én szobámnak, de attól függetlenül nagyon tetszik!

Mi számít neked gyerekes szobának? Az is előnyére lehet ám fordítani, az enyém így lett amolyan romantikus "királylánylak" a radehli plüssdögömmel, párnákkal, fodros függönyökkel stb. Virágokkal, növényekkel nagyon könnyen fel lehet dobni a szobát, vagy 1-1 bekeretezett képpel (nem muszáj, hogy téged ábrázoljon, szerintem nagyon jól mutat egy bekeretezett tájkép, vagy akár egy művészi fotó egy sütiről:D).

Ha van olyan bútorod, ami nem tetszik (nekem van egy ősrégi, ronda székem), könnyen eltüntetheted: letakarod valamivel (ha szekrény, akkor képekkel, én a székemre egy párnát tettem, de egy székszoknyán gondolkozok). Egy turiban vett ágytakaró is tök fel tudja dobni a szobát, és az még csak nem is drága.

2011. jún. 3. 12:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Doors odab*sz :D

Riders on the storm Legjobb :D

2011. jún. 3. 13:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

A szobámat pünkösdkor fogjuk kifesteni. A színe marad bordó. Lehet kapni falmatricát de drága ezért letöltöttem egy képet és azt festjük fel a falra. Egy fa lesz (mert az könnyű). Szeretek fényképezni, és pár képem kinn van a falon. Régebben voltak poszterek is, de azokat felváltották a képeim. A szobám tele van kaktuszokkal, imádom őket! Azok is feldobják a szobát. Van sólámpám, állom fogóm, minden kis mütyür (elefánt, macska stb) a barátnőm rajzol és az Ő képei is kint vannak. Igaz most kicsi át kell pakolnom, hogy az egyik oldalon csak a fa lesz, mert különben túlzsúfolt lesz.

20:09-nek Tök jó a szobád és a posztereid is.

(Én is zongoráztam de a hegedű jobban bejött.)

2011. jún. 3. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!