Mi ez a szemétkedési mánia?
Rengeteg kérdést látok arról, hogy hogy lehetne minél jobban kiszúrni valakivel osztálytáborban/osztálykiránduláson, miféle hülyeséget lehetne csinálni.
Nálunk is ez megy, van egy csapat gyerek az osztályban, akik a kétnapos kiránduláson bekenték a kilincseket fogkrémmel és éjszaka átszöktek a szomszédos szobában lakó lányokhoz (hallottam, láttam, mivel egy házban két szoba volt, és csak egy vékony, üvegbetétes ajtó választotta el őket tőlünk) - ezek után csodálkoznak, hogy nem visznek minket többnapos kirándulásra.
A suliban is ez megy, olyan szinten mocskok egymással, hogy amíg a másik nincs a teremben, kiszórják a tolltartóját a szemétvödörbe, szánt szándékkal felrúgják a táskáját és a többi.
Nem arról van szó, hogy nem értékelem a szórakozást, de egyszerűen fel nem foghatom, hogy hogy csinálhatnak ilyet másokkal, hogy lehet ennyire semmibe venni a szabályokat (nem az agyament hülyeségekre gondolok). Mert ha valaki viszonozza és az ő cuccaikat teszi tönkre, akkor az már "rohadt szemét állat, basz*dj meg" kategória, és hogy veszélyeset is mondjak: ollóval hadonászni a másik szeme, arca felé mindennapos, nem csak a mi osztályunkban.
Megkérdeztem az egyik lányt, hogy miért csinálták azt a kirándulásos dolgot, de csak annyit mondott, hogy jó buli volt. Mi a jó buli abban, hogy olcsó vodkát meg lőrét vedelnek egy lepra betonház egyik felében az éjszaka közepén és nem hagyják, hogy a többi 15 gyerek meg a tanárok jól érezzék magukat? Elismerem, biztos növeli az adrenalinszintet a bokrok alatt való mászás és a fiúk szekrénybe rejtése, de kulturáltan is lehet szórakozni, még ha nem is egy iskolai programon.
Szóval a kérdés: Mit élvez abban a kamaszok nagy része, hogy kiszúrhat a többiekkel?
15/L
Kedves tegnapelőtt 21:56!
Mi az én utolsó hozzászólásomban a tűrhetetlen és a tiszteletlen? Megmondanád nekem létszíves? :)
Aki nem ért velem egyet rendben van elfogadom, de azért egy ember ráhatása miatt nem fog az változni a véleményemben amit láttam, látok, tapasztaltam és tapasztalok. :)
18/F egy hungarista.
"Kétlem, hogy a bőrszínének lenne köze a viselkedéséhez.
A te szüleid magyarok. Most jobb ember vagy mint mondjuk egy roma? A te gyereked értékesebb mint egy zsidó gyerek?
Az első kommented ezt sugallja."
Ja megbocsáss véletlen a rossz hozzászólásodra reagáltam. Elnézést. :)
Igenis pedig a bőrszínnek is van pedig köze valamilyen szinten(30%), hogy milyen lesz a gyerek. Legalábbis a meglátásaim pedig ezt mutatják. Igen a szüleim magyarok. De nem érzem magam tőle különlegesebbnek. :) Az, hogy az én gyerekem, ha lesz (egyáltalán) akkor igen lehet értékesebb mint egy zsidó/cigány(!). Igen cigánynak hívom őket mert ők azok. A roma cigányul jelenti azt, hogy nő illetve ember. Most ez olyan, hogy a magyart gulyásevőnek nevezzük akkor magyar helyett. Na de nem eltérve a témától annyira. Mint leírtam a gyerekem lehet értékesebb, ha olyan nevelést kap amilyen az enyém. Részlegesen liberalizált/magyaros nevelést. Ha már annál tartunk, hogy amit te kérdésként kezelsz vagyis:
"Most jobb ember vagy mint mondjuk egy roma?"
Igen jobb ember vagyok, mert nem anyázok mindenkit úton-útfélen mint a cigányok. :) Nem fenyegetek meg senkit, ha beszólnak nekem, hogy "Most meghalsz te gádzsó!", hanem megpróbálom megbeszélni civilizáltan. Amit a cigóknál egyáltalán nem látok, hogy ők megbeszélnék a bajokat, hanem inkább erőszakosan akár gyilkosság árán szereznek érvényt vélt/valós sérelmeiknek. Ami szerintem a mai magyar társadalomban pedig egy elítélendő dolog lenne. Meg mellesleg még 10-en csakúgy brahiból körbe állnak és agyonvernek, mert azt mondod, hogy nem dohányzol amikor ők meg cigit akarnak tőled csórni. hát én pedig 100 cigányból 99-nél pedig ezt látom, hogy lusta, semmirekellő, Istent, embert se törvényt nem tisztelő "emberek". Persze sajnos megjelent az úgynevezett fehér cigány is akik szintén ezt játszák...
18/F Egy Hungarista.
Én az újszülöttekre gondoltam. Ha egy kórházban megszületik egy zsidó és egy magyar gyerek, akkor szerinted a magyar értékesebb? Szerintem nem. Minden emberben megvan a lehetőség. Szorgalom- és neveltetés-függő az eredmény.
Azért tartom tűrhetetlennek, mert a vért nem választjuk, az nem a mi döntésünk. Ez olyan, mint ha azt mondanád, hogy az összes szőkehajú embert fel kell akasztani, mert szőkék.
Tehetnének ellene! Befesthetnék barnára! De nem teszik, mert szőkének születtek, és ettől nem lesznek rosszak.
16:18: Én viszont nem erre gondoltam, hanem egy átlagos emberre aki olyan. :)
Aki csecsemő arról inkább nem szólok semmit, mert a környezete teszi olyanná amilyen lesz. :)
18/F Egy Hungarista.
23:52:
Nem ez a becsületes nevem. :) ;)
Szerintem az osztálytársaim kicsinyített mása tiédnek.
Sorolom mit csinálnak:egy osztályomba járó új lányt megdobálták a döglött légyel,megfenyegeték hogy rá borítják kukát, majd egy másiki osztálytársamnak bekenték a székét ragasztóval,lopnak, stb. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!