Mi ez a "emos" mánia legújabban? Vagy csak most fedeztem fel?
Döbbentem nézem egyik ismerősöm kislányát, hogy szó szerint
bohócot csinál önmagából az egyik közösségi oldalon a fényképei szerint! De valójában hétköznap nem ilyen. Akkor mi ez a őrület? Miért gondolják a mai tizenévesek, hogy minél rondább,annál szebb? Tükörben fényképezik magukat, sejtelmes "sexy" (legalábbis azt hiszik) fotókat készítenek magukról. Szerintem nagyon szánalmasak egyesek....de ez csak az én véleményem:)
Nos...egy-két emos kérdés kiugrott, mielőtt ezt elküldeném....szóhoz se tudok jutni! Kész röhej!!:D
Tudom...Nagyon gusztustalan. Ez még eddig semmi, az ilyenek álltalában cigiznek, isznak és had ne soroljam.
Divatból csinálják, mert menő. Elég szánalmas, úgy ahogy mondod. Én nem tartozom közéjük és nem is akarok. :)
14/L
Hát.. Heheh.. Ha már a szemedbelóg a hajad, vagy fekete, vagy mind a kettő, és van olyan állítólagosan elnevezett 'emóssálad', torna vagy deszkástalpú cipőd van, fel mersz venni valami kockásat, vagy egyéb ilyesmi tényezők, akkor már egy görény kis emósnak tartanak. : )
ehhez hozzátartozik, ha az embernek nem a legjobb az élete, és nem viselkedik túl vidáman, ez is cseszegetést érdemel. lásd: 'te hülye emós, vágjá eret!!!444'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!