Mi a véleményetek ezekről a lánynevekről?
1. Kincső
2. Anasztázia
3. Hanna
4. Georgina
5. Lola
Miért tetszenek vagy miért nem? :)
Kincső.
A többi nem tetszik,vagy negatív emlékem van egy viselőjéről-Anasztázia-,vagy a csapból is ez folyik-Hanna-,vagy egyszerűen egy cirkuszi műlovarnő jut róla eszembe-Lola-.
Kincső : túl mesterkélt, nagyon hajaz a kincs szóra
Anasztázia : egy elkényeztetett hercegnő jut róla eszembe
Hanna : kedvenc nevem, egyszerűen gyönyörű, főleg Hanninak becézve ^^
Georgina : az egyik kislányos osztálytársam juttatja eszembe, Ginának becézve aranyos
Lola : ismerek ilyen névvel egy édes spánielt, ő ugrik be
a Hanna a legszebb szerintem, de már annyi kislányt hívnak így :( bár Liliből még több van...
nekem mondjuk a Kincső is tetzsik :)
9:22 vagyok. Most olvastam, indoklást is kérsz.
Újabban a Kincső és a Hanna tucatnévvé vált, főleg a Hanna. A Lola nekem olyan "táncosnős".
Az Anasztázia és a Georgina egyszerűen meg úgy jó, ahogy van.
1. Kincső- Szerintem borzalmas. A kancsó jut eszembe róla, meg ez a virág:
2. Anasztázia- Nem tetszik. Úgy 100-150 évvel ezelőtt talán még elment volna. Nagyon öreges és nem szép.
3.Hanna- Na, ez tetszik. Szívesen adnám a gyerekemnek.
4. Georgina- Nekem cigányos hangzású. " Dzsina", ehh...
5. Lola- Na, ezzel a névvel lehet kikergetni a világból. Az én fülemnek borzalmasan hangzik...
Csak 1 megjegyzés:
A Lola a Lorettának a becézése.
1. Kincső: érdekes név, nem szokványos, de kicsit kemény hangzása van.
2. Anasztázia: szerintem mindenki egyből a Romanov-lányra asszociál, ami lehet előnyös és lehet hátrányos is (inkább utóbbi).
3. Hanna: annyi van, mint a nyű, de nagyon tetszik:)
4. Georgina: van egy ilyen nevű barátnőm, de nekem mindig az Abigél-féle gina jut eszembe, az ő jelleme meg idegesítő, nem tetszik ez a név.
5. Lola: gyerekprostis.
Ha választani kell, akkor a Hanna és a Georgina viselhető név, bár nekem a Kincsővel sincs bajom, de ez sokakban nemtetszést vált ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!