Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek hogy elengedjenek?...

:) :) :) kérdése:

Mit tegyek hogy elengedjenek? Annyira szertném.

Figyelt kérdés

Szeretnék elmenni egy Balatoni táborba,ezzel csak az a gond hogy nem M.o-i vagyok hanem ukrajnai és a tábor az lenne 20ezer plussz az ut(ami megint olyan 20ezer lenne oda-vissza),na és még emellé költöpénz..Nem vagyunk rossz anyagi állapotba.De apukám ezt soknak gondolja(ő olyan spórolós fajta).Próbáltam kérni és érvelni is pl. azzal hogy tesómra mennyi pénzt kiadnak mert itt kéne menni mindenkinek katonának na de ezt már megtudják oldani,és hát ez se valami olcsó.Plusz barátnőmet(unokatesóm is) is simán elengednék csak ő asszem nem akar menni.És a tábor julius 17én kezdődi és pont akkor lesz a szülinapom,de nemnagyon akarják..Anyu szerintem benne van de apu nem :S Mit tegyek??

u.i:bocs az esetleges hibákért csak gyorsan irtam.

2011. máj. 30. 19:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ja,amugy talán 14ezer lenne az ut..
2011. jún. 1. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!