Mit tennétek: mennétek vagy nem mennétek?
Figyelt kérdés
7. osztályos lány vagyok, és pont most, közel az év végéhez, megfáztam. Igaz, hogy csak az orrom folyik, gyenge vagyok, rossz a közérzetem, fáj a fejem, és a mandulám, de nagyon pocsékul érzem magamat. :S Ma délután, miután hazajöttem az iskolából, lefeküdtem aludni, és 2 órát egyhuzamban aludtam. Nemrég ébredtem fel, de még most sem vagyok jól, és amikor levegőt veszek, akkor szurkál a mellkasomnál. Lehet, hogy itthon kéne maradnom, mert csütörtökön osztálykirándulás, és arról nem szeretnék lemaradni, ezért jó lenne előtte kikúrálnom magamat. Mit gondoltok: holnap menjek el az orvoshoz reggel, vagy inkább ne, hanem várjam meg, míg magától elmúlik? Ti mit tennétek?2011. máj. 30. 15:32
1/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk holnap még matematikából, szerdán pedig még kémiából kellene javítanom, de ha ezen a héten nem, akkor jövő kedden, illetve szerdán még lenne rá lehetőség.
2011. máj. 30. 15:34
2/10 anonim válasza:
Persze, menj el, és akkor csütörtökre minden oké lehet
3/10 anonim válasza:
Elmennék a dokihoz, főleg a szurkálás miatt. Még ha antibiotikumot kell is szedned, sokat fogsz javulni csütörtökig. Év vége van, sok tanulnivaló már nincs, kirándulás meg évente csak egyszer van.
4/10 anonim válasza:
maradj otthon, NE GÉPEZZ? feküdj, teázz, és m,enj soztálykirándulásra
5/10 anonim válasza:
A legfontosabb az egészség, úgyhogy mindenképpen menj dokihoz, az osztálykirándulástól függetlenül!
6/10 anonim válasza:
"Év vége van, sok tanulnivaló már nincs," -> épp ilyenkor van a legtöbb. :S
szerintem is maradj otthon, mert csütörtökig akár meggyógyulhatsz/jobban leszel. és szerintem ezekkel a tünetekkel menj el orvoshoz.
7/10 anonim válasza:
Én a tünetek miatt mindenképpen elmennék orvoshoz. Főleg a szurkálás miatt, az nagyon nem oké! Egyébként szerintem, ha megfelelő gyógyszert kapsz és pihensz otthon, sokkal többet javul az állapotod csütörtökre, mint ha mennél suliba és kínlódnál!
16/L
8/10 anonim válasza:
Ha nem mész dokihoz, akkor Coldrex reggel, délben, este kajálás után, mézes+citromos tea, sok pihizés!!
A szurkálás miatt viszont én is a dokit javasolnám.
Mondd neki, hogy kirándulásra mindenképp meg kell gyógyulnod, úgyhogy jó gyógyszert adjon! :)
9/10 A kérdező kommentje:
Ma reggel elmentem iskolába, de már az első óra után hazahozott Anyukám. Elmentünk orvoshoz, aki írt fel 2 féle gyógyszert, de azt mondta, hogy ő allergiára gyanakszik... Ha enyhülnek a tüneteim, akkor mehetek kirándulni, viszont ha nem, akkor itthon kell maradnom.
2011. máj. 31. 12:02
10/10 anonim válasza:
Az meg a másik, hogyha nem allergia, akkor csak körbefertőznéd a többieket. Azt meg gondolom nem akarod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!