Leosztályozhatják a tanárok idén a kompetencia feladatsorokat?
Figyelt kérdés
Azt tudtam, hogy az előző évieket nem osztályozhatták le, de nekünk ma a zegyik tanárunk azt mondta, hogy idén másabb lesz, és összekapcsolják a nevünkel ezt az egészet, és ő megfogja nézni és lefogja osztályozni... félek nagyon...2011. máj. 24. 20:17
12/14 anonim válasza:
Nekünk 6.-ban eléggé lusta volt a tanár, és TZ helyett a kompetenciát választotta. :D Végülis rengeteget gyakoroltunk, és 5ös is lett. :)
13/14 anonim válasza:
Barátnőméknél is le akarja osztélyozni a tanárnő. Bár nálunk nem. Fene se tudja.. mindent megváltoztatnak máár :/
14/14 anonim válasza:
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 21:57
Egyet értek, nálunk is a hozzáállással volt a probléma..."minek csináljam, amikor úgysem számít be sehova?", "lesz@artam, tippeltem".
Mondjuk nem biztos, hogy le kell osztályozni, elég csak egy pillantást vetni rá és úgyis látszik ki próbálta meg normálisan és ki nem.
Ha nekünk leosztályoznák a matekot megszívnám, nem vagyok valami zseni és lemaradt vagy 10 oldal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!