Kamaszok! A ti sulitokat is utolérte a SHUFFLE mánia? (:
Figyelt kérdés
Mi egész nap táncolunk, de még a nagyobbak is (kisgimi), nagyon vicces:DD
13L
2011. máj. 21. 21:50
21/38 anonim válasza:
Nem...xDD Eddig én sem tudtam mi az.
Utolsó: hogyhogy hogy? biztos kimentek a szülei Németországba munkát keresni, és ott telepedtek le. Az unokatesóim is németben laknak...:)) [szerintem is nagyon szerencsések :D]
23/38 anonim válasza:
Kérkedni akar.:) ne is figyeljetek rá
24/38 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretek azzal kérkedni, hogy egy olvasztótégelyben lakom...nem szeretek itt, a szomszédok hangosak és büdösek, az osztálytársak szekálnak és szörnyen igénytelenek és persze le vagyok hurrogva mert magyar vagyok. Szüleim dolgoznak itt, azért lakunk itt, de pár év és Magyarország:)
2011. máj. 22. 13:43
25/38 anonim válasza:
hát nállunk már hódit tavaly nyár óta..:D
meg persze bmx, deszka, parkour és a többi..:D
/Debrecen/
26/38 anonim válasza:
Elég lemaradott helyen élek, nálunk kb alig tudják, hogy egyáltalán mi az. De azért van pár ember, aki tud, és azok nagyon. :) Nekem is tetszik. :)
L/16
27/38 anonim válasza:
Nálunk igen, a fiúk szünetbe ezt csinálják. Szerintem bénán csinálják . Nem tudják rendesen, de a valódi jó.
28/38 A kérdező kommentje:
Nálunk hétfőtől indul a szakkör:D Annyira várom már!
2011. máj. 22. 19:44
30/38 A kérdező kommentje:
Shuffle, shuffle, shuffle dance;D
2011. máj. 22. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!