Kamaszok! A ti sulitokat is utolérte a SHUFFLE mánia? (:
Figyelt kérdés
Mi egész nap táncolunk, de még a nagyobbak is (kisgimi), nagyon vicces:DD
13L
2011. máj. 21. 21:50
11/38 anonim válasza:
az első vagyok... :D
már tavaly megvolt. xD te hol élsz aranyom?:D meg volt már a tck is. most az emo-sok vannak :D már boccs XD
12/38 A kérdező kommentje:
Pont, hogy az emósok haltak már ki csillagom;) Itt a RobotRock mdg a Shuffle van nagyban:D
2011. máj. 21. 22:18
13/38 anonim válasza:
Ez meg mi a jó ég ???
Most csak szórakozol kérdező, vagy komolyan gondoltad ?
14/38 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy szórakozok:D De ez akkora jó hangulatot csinál...meg kíváncsi vagyok, mi van itthon:)
2011. máj. 21. 22:21
15/38 anonim válasza:
Hát robotrock,Rock,stb :D de az emo nem halt ki... ÉLJEN AZ EMO!
16/38 anonim válasza:
A világ megérett a pusztulásra.
17/38 A kérdező kommentje:
Örüljön ez a gyönyörű napsütötte világ, hogy legalább táncolunk, mozgunk:D
2011. máj. 21. 22:31
18/38 anonim válasza:
Németországban laksz ? *-* Dejó neked :D
Hát nálunk két évvel ezelőtt már lejátszódott ez a nagy mánia, azóta semmi. Nálunk most deszkásnak meg bmx-esnek menő lenni.
19/38 A kérdező kommentje:
Hát, itt se sokkal jobb:P Amúgy nálunk ez az összes "streetes" dolog megy. Shuffle, BMX, deszka, görkori, parkúr, Techtonik-.-, RobotRock, PartyRock..imádom:D
2011. máj. 21. 22:36
20/38 anonim válasza:
De hogyhogy ott laksz? :D Minden vágyam, hogy Németországba egyszer kijussak *-* :DD németet tanulok 5 éve, jövőre gimis leszek, német tagozatra felvettek, és tervezem hogy a jövő évben középfokú nyelvvizságt teszek belőle :DD na de elkanyarodtam az eredeti kérdéstől.>< hogyhogy ott laksz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!