Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi tévö legyek? 12 éves...

Mi tévö legyek? 12 éves lànyom fiuzik és nem mondja meg öszintén, hanem lebukott.16 éves fiuval talàlkozgat, valamikor ugy tünik hogy a fiu leakarja ràzni a kor különbség miatt, de mégis jàrnak.

Figyelt kérdés
attol félek hogy a fiu mégis kihasznàlja ezt és àgyba viszi.hogyan kezeljem ezt a fiuzàs ügyet?és hogyan érjem el,hogy öszinte legyen hozzànk,hogy ugy érezze rànk mindenben szàmithat!
2011. máj. 20. 16:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mind megtörténnek,de sajnos nincs kedve semmihez.A barátnőjéhez szokott átmenni,ne kimondott csavargásra gondolj.És sztem ezzel nincs probléma,hogy a barátnőjéhez átmegy.Csak ezt nem gondoltam,hogy ez ahhoz fog vezetni,hogy nem lesz őszinte.
2011. máj. 20. 17:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát.
2011. máj. 20. 17:23
 13/22 anonim ***** válasza:
Ez tény és való,hogy így van.De úgy vélem,hogy egy 12éves kislányt igen könnyen be is lehet folyásolni,főképp ha esetleg szerelembe is esik.
2011. máj. 20. 19:00
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha nincs más mód akkor meg szépen elmagyarázod neki: hazudtál nekem, nem mondtad meg kivel leszel, ezért viszont büntetés jár, és nincs elmászkálás.
2011. máj. 20. 20:43
 15/22 anonim ***** válasza:
Igen ezen vagyok Én is,csak még próbálom összeszedni a gondolataimat,hogy a lehető legjobban sikerüljön ez a beszélgetés,mert azt nagyon nem szeretném hogy elhidegüljön vagy mégjobban bezárkózzon előttem...Most van kamasz korban és ilyenkor sokkal érzékenyebben vesznek fel mindent,hamarabb sértődnek meg...
2011. máj. 20. 20:59
 16/22 anonim válasza:
Bocsi, de megkérdezhetem hogy honnan tudtad meg hogy találkozgat azzal a fiúval?
2011. máj. 20. 22:21
 17/22 anonim ***** válasza:
Természetesen..Az apja telefonját csente el és arról smsezgetett a fiúval és így tudtam meg.Már eleve ezt is eltitkolta,hogy smsezik a fiúval.Fél9kor minden este elment aludni,az apja a héten délutános és mint az smsekből kiderűlt este 11kor zajlottak még az smsezések.Sumák módon,miután mi lefeküdtünk aludni utána jutott hozzá a telefonhoz,mivel az ő kártyáján jelenleg nincsen pénz.Mi meg abban a tudatban voltunk,hogy az igazak álmát alussza éppen.
2011. máj. 20. 22:33
 18/22 anonim ***** válasza:
47%

Semmiképpen ne tiltsd el a fiútól!!! Ne mondd, h ha hazudik, akkor következményei lesznek, vagy te vagy az anyja, azt csinálja amit te mondasz,és punk-tum... Akkor csak még inkább találkozni fog, és el is titkolja.

Kezdjetek beszélgetni, programokat csinálni, kérd meg, hogy mondjon el neked mindent, hisz aggódsz! És ígéred, hogy nem fogod semmitől tiltani, kiabálni vele, csak tanácsot adsz majd!Kérd meg, hogy mutassa be a fiút, beszélgessetek róla. És a mindennapokban is kérdezgesd mindenről! Csak figyelmeztesd a veszélyekre. Ne kiabálj, te tiltsd! Egyenrangú, döntéshozó felnőttként kezeld!Érvej!

2011. máj. 21. 17:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Ma kora délután elmentünk kettesben sétálni,jó nagyot beszélgettünk.Elmesélte,hogy tetszik neki a fiú és hogy a korkülönbség miatt megbeszélték,hogy semmi sem lehet köztük.Ugyanakkor szerelmesnek érzi magát a fiúba,de csak legjobb barátként beszélgetnek egymással.Biztosítottam róla,hogy bármit elmondhat őszintén és hogy bízhat bennem,de ugyanakkor Én is szeretnék bízni benne és mondtam neki hogy hiszek is neki,de szeretném hogy ez így is maradjon kettőnk közt.Mondtam neki,hogy ne féljen elmondani,legyen az bármi meghallgatom és megpróbálok neki tanácsot adni.Úgy érzem,hogy bízhatok benne,hogy ténylegesen nem történt köztük még semmi sem.Remélem tényleg nem is fog...Köszönöm szépen a tanácsokat,főképp az utolsó kommentálótól...:-)
2011. máj. 21. 17:40
 20/22 anonim válasza:
a mitévő egy szó
2011. jún. 20. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!