Milyen táboros élményeitek vannak?
nekem nagyon sz.r volt mert eléggé utálom a társaságokat nagyon félek mindenkitől ..
szeretek egyedül leni fotózni meg néha rajzolni meg ruhákat tervezni és hozzá kiegészítőket.
ne mis értem hogy tudtam belemenni hogy egy hétig összezárva az iskola baromjaival..lehet csak azért akarta menni mert szomszéd lány is jött és ugy volt hogy vele leszek egy szobába meg osztálytársaival de aztán ő megváltoztatta a felállást és a táborba ott álltam egymagam mikor már mindenkinek megvolt hogy kivel lesz..na itt akkor majdnem hazajöttem 250 km.t gyalog de aztán szárnyai alá vettek a volt ovodáscsoporttársaim, akik tönkretették aztán az egész táboromat... egész éjjel pletykáztak, én még kicsi voltam és nem tudtam aludni sose mert állandóan dumáltak meg éjjel kettőkor nem tudom hogyan de bejöttek más táborlakók és ricsajoztak meg miden ..másnap tiszta nyűgös voltam utánna meg kisebbekkel raktak össze csak azok meg állandóan bőgtek hogy hiányoznak a szüleik..hát nekem nem és annyira elegem lett már az egész táborból...soha többé nem mentem...nem nekem van ez kitalálva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!