Együttalvós Anyukák milyen kellemes éjszakai élményeitek vannak/voltak?
Én is ebben a pózban alszóm a fiammal mint te.:) Nálunk volt olyan, hogy reggel nem sirva kelt és arra ébredtem hogy oda tolta a pofiját az arcomhoz és vigyorgott:)
Imádom a kis krapekot:))) Most 9 hónapos
Velünk is velünk alszik a 2 éves kisfiunk :) én azt bírom, amikor álában nevet. szabályosan kacag :) ezen mindig mosolygunk a férjemmel. meg éjszaka fogja a kezem, bújik, stb...
csak néha lelkiismeret furdalásom van, hogy van egy 6 hónapos kisfiunk is, de ő saját kis szobájában alszik. mondjuk 3 hónapig vele aludtunk felváltva a férjemmel egy másik szobában egy nagyágyon, de miután csúszkált álmában , jobbnak láttuk kiságyban altatni és ő azóta ott alszik.néha jó lenne ha ő is velünk aludna, na de 4-en egy ágyban.
Na meg ha a kicsi születésénél kiraktuk volna a nagyot külön szobába és a kicsit visszük be a mi szobánkba, akkor meg neki lett volna nagy lelki törés... szerintem.
ő ezt szokja meg és kipihent nagyon. éjszaka végigalussza, nyugodtan tud pihenni.
A nagyobbik ágyát (nem kiságy) beraktuk a mienk mellé, de hajnal 2-3 körül mindig jön és bújik. Na de nem bánjuk. bocsi ha kicsit hosszú lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!