Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves fiú magányos. Mit...

12 éves fiú magányos. Mit tehetne ellene?

Figyelt kérdés

Jó tanuló vagyok,tisztelettudó.Érzékeny vagyok nagyon.

Az van hogy én régebben sokkal jobban szerettem délután napköziben iskolában maradni,ám 5.-ben mindeig ebéd után akarok hazamenni.Nem akarok a fiúkkal lenni! beállitanak kapusnak és tudják hogy én jobb lennék középpályásnak.És még csúfolnak is hogy pl:Úristen! hogy lehet ilyen béna?! meg hogy Úúú,de szar vagy! és én ezek után valamiért mindig elsirom magamat.Adjatok tanácsot,mitévő legyek?:(

2011. máj. 10. 16:28
1 2
 11/12 Ivan Iljics ***** válasza:

Nekem van két testvérem. Nem tudom hogy milyen az igazi magány, mivel nekem van családom. Neked nincsenek testvéreid?

De szerintem rosszabbul jártam. Az ikerbátyám 8 éves korunk óta folyamatosan terrorizál. Régebben ütött-vert. Ezt körülbelül 13-15 éves korunk körül abbahagyta. Manapság csak ordít és parancsolgat. Magánéletem nem is igen lehet, egy szobán osztozom vele.

Persze érthető, zavar hogy csúfolnak. Engem is csúfoltak, sőt, engem egész álló nap szekíroztak általánosban. Ha nem a testvérem akkor valamelyik másik csökkent agyi kapacitású egyén.

De idővel minden javul. Ha jó tanuló vagy akkor érdemes egy "elitebb" gimnáziumba jelentkezned. Én ezt tettem.

A bátyámat nem vették fel és ma már vannak barátaim. Régebben sohasem gondoltam volna hogy ez lehetséges.

Mindezt azért írtam le hogy lásd: a helyzeted nem is olyan vészes mint amilyennek tűnik (Amit leírtam igaz. Kezeskedem érte.). Idővel pedig a helyzet csak javulni fog.

Ha piszkálnak nekem már megvan a módszerem. Nevetek. Nevetek rajtuk amiért olyan szánalmasak mert más kínzásában akarják kiélni magukat. Ettől valahogy mindig elment a kedvük attól hogy tovább szemétkedjenek.

2011. jún. 2. 23:09
 12/12 anonim válasza:

Szerintem menj oda, és bszd őket pofán ;)

13/L

2011. jún. 25. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!