Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, hogyha ez van?

Lovelydog14 kérdése:

Mit csináljak, hogyha ez van?

Figyelt kérdés
Apám azt mondta hogy nem akarja hogy legyen barátom mert a tanulás akkor nem lesz fontos, nem tudom hogy miért a fiúk ilyen téren a hibásak ha valakit nem érdekel a tanulás?? eggyik ismerősömnek van egy barátja és lerontotta a jegyeit ugye nem miattuk van ???
2011. máj. 10. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha lerontotta a jegyeit,akkor biztosan a barátja miatt is.

Vagy sok időt tölt a barátjával,vagy a róla való ábrándozással tölti tanulás helyett az időt.

Lehet barátod,ha mellette nem hanyagolod el a tanulást is.

2011. máj. 10. 15:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
mond meg neki, hogy neked érdekedben áll tanulni, mert szeretnél jó suliba menni, jó munkát kapni, és hogy bebizonyítod hogy nem vagy olyan mint az ismerősödék, és hogy csak akkor taliznál a barátoddal ha kész a házid, vagy hétvégén.:)
2011. máj. 10. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz dolog meggyőzni a szülőket, de sikerülhet, ha nagyon keményen bizonyítasz mellette. Nem hogy ugyanennyire, de még jobban kell tanulnod, hogy legyőzhessék a félelmeiket. Köss velük kompromisszumot. Mindjárt év vége. Mondd, hogy szeretnél barátot, és egyezz meg velük, hogy a következő félév végére nem hogy tartod ezt az átlagod, hanem még javítasz is rajta egy-két tizedet! És tartsd is be az ígéreted és semmi gond nem lesz! A felelősségteljes fiatalokban megbíznak a szüleik. Ezt nem szabad eljátszani. Tégy egy próbát! L27
2011. máj. 10. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
70%

Saját magam tapasztalatából tudom, hogy sajnos főleg az első szerelem mindent elsöprő. Semmi sem számít. Se barát, se suli, se semmi, csak a párod. Lehet hogy ez csupán egy hétig tart, és utána minden visszarázódik, de nálam fél évig tartott. Nem hallgattam senkire. Aztán vége lett, és úgy kapartam össze magam, a jegyeimet, a megmaradt barátaimat.

És az rossz kifogás, hogy ésszel fogod csinálni, mert a szerelem nem ész kérdése :)

Talán akkor tudsz egyensúlyt tartani ha hallgatsz szüleidre, barátaidra a kapcsolat alatt, és nem hülyézed le az ötleteiket :)

2011. máj. 10. 20:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. máj. 11. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!