Milyen lány jut eszetekbe a Boglárka névről?
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 19:37
12/30 anonim válasza:
Sziasztok!
Érdekes volt elolvasni a válaszokat. Sok pozitív és sok negatív dolgot is írtatok, így tanulságos volt számomra. Most egy kicsit elgondolkoztam, milyen is vagyok. (Engem is Boglárkának hívnak.)
Bocsi az off-ért!:)
13/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szpen a válaszokat! Hát hívő nem éppen vagyok, sem szemüveges, sem qrva, sem kövé, sem igénytelen. A többi talán igaz rám, kivéve a Péteres (XD).
Mindenkinek jár a zöldkéz :)
2011. máj. 8. 09:17
14/30 anonim válasza:
Erre inkább nem mondok semmit de ismerek egypárat XD-.-"
15/30 anonim válasza:
Péter bátyám rendes ember és szuper apuka/keresztapuka. Szóval pozitív dolgok jutnak az eszembe!
16/30 anonim válasza:
Kicsi, rózsás arcú, copfos kislány:)
17/30 anonim válasza:
Milyen érdekes dolgokat írtatok:)
Engem Boglárkának hívnak és imádom a nevem:)
Barna hajú és szemű vagyok.(szemüveges)
És normál alkatú rövid hajú.
18/30 anonim válasza:
hülye, okoskodó, ki ha én nem, csak nekem lehet a legrosszabb, engem mindenkinek szeretnie kell lánynak képzelem el, és az én körömben is mozog egy
19/30 anonim válasza:
fehér bőrű, félénk önbizalom hiányos zárkózott. nekem ez jut eszembe a boglárka névről.
20/30 anonim válasza:
kedves, csendes, szelíd, félénk-barátnőm Bogi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!