Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normalis hogyha egy lanynak...

Normalis hogyha egy lanynak 13 evesen mar 7-8 baratja volt, ja es ezek mind idosebbek nala? (nem en vagyok)

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 19:14
1 2 3
 21/27 Krisz1998 ***** válasza:
lehet hogy filmet forgatnak :DDDDDD
2011. máj. 11. 01:36
 22/27 anonim válasza:

Nem! Egyáltaán nem normális. Én ismerek ilyenekte többet is.

Ez általában , legtöbb esetben a szülők hibája.

Egyáltalán ne figyelnek oda a gyerekeikre, és e miatt a lány azt csinál amit akar. Tapasztalataim alapján nem is lehet velük beszélni , hiába mond bármit az ember nekik, csak asaját fejük után mennek. Az sem érdekli őket ha jól a képükbe vágják h nagy Riba**ok.

Ezek többsége 12-13 éves már nem szűz , sőt olyat is ismerek aki minden héten másik fiúval van , természetesen csak a testi kapcsolat miatt. És melyik fiú ne örülne egy ingyen menetnek. Bár akinek van egy kis esze az nem foglalkozik velük, mert ez őket is minősíti.

2011. máj. 11. 10:47
 23/27 anonim válasza:
én most vagyok 13 éves (lány) és most van barátom. már fél éve együtt vagyunk. és nekem ő a "number one" és szerintem nagyon szánalmas, hogy ide jutott a világ. manapság már azt se tudják, hogy milyen érzés szerelmesnek lenni és csak cserélgetik a pasikat/csajokat. SZÁNALMAS!!
2011. máj. 12. 16:52
 24/27 anonim ***** válasza:
Akivel nem foglalkoznak otthon eleget, az majd máshol megtalálja azt a figyelmet... :\
2011. máj. 12. 21:21
 25/27 anonim ***** válasza:
Igen, természetes, és az is, hogy mind idősebb nála. Mit kezdene egy tízévessel?
2011. máj. 13. 15:28
 26/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az és azért valószínűleg meg fogja egyszer járni...Nekem egyik osztálytársamnak 12 vagy 13 pasija volt(kb....egyébként számoltuk, komolyan majdnem az összes fiút "felélte" az osztályunkból), aztán (szerintem először) szerelmes lett, olyan 3-4 hónapig volt együtt a fiúval, utána a fiú szakított vele(közösen de a fiú miatt), mert nem szerette már...Hát ezt hívják szívásnak...

14L

2011. máj. 15. 12:55
 27/27 anonim válasza:
Nem, nem normális. Engem a szüleim ennyi idősen nagyon erősen fogtak nem engedtek bulizni, haragudtam rájuk, de 14 éves koromig legalább gyerek voltam, ami így helyes, általános iskolában a gyerek maradjon is az. Utána a szülő többet fog engedni, de akkor már nincs rá akkora igény, csak egészséges mértékben. 17 évet vártam az első csókomra és most 18 vagyok, a fiú azóta is velem van, több, mint egy éve és kifejezetten értékesnek lát, amiért nem próbált fel senki a farkára előtte. Egy normális pasi legalábbis nagyon meg tudja az olyan lányt becsülni. (habár a szüzességét ő is egy ilyennel vesztette el ennyi idősen és nem túl büszke a dologra)
2011. jún. 18. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!