Normalis hogyha egy lanynak 13 evesen mar 7-8 baratja volt, ja es ezek mind idosebbek nala? (nem en vagyok)
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 19:14
11/27 A kérdező kommentje:
ertem bocs a hibaert...szerelme:Dde szerintem egyikbe sem volt szerelmes:D
2011. máj. 6. 11:21
12/27 anonim válasza:
Nem nem normális de a szülei sem azok ha nem veszik ezt észre és nem tesznek semmit.
13/27 anonim válasza:
és ahhoz mit szóltok, ha valakinek 13 évesen már 29 barátja volt... (nem kamu!!!)
14/27 anonim válasza:
Érdekes az biztos... nekem is van ilyen ismerősöm aki hetente váltogatja.. sőt 1 héten mindig más.. de nem tudom mennyire komoly mert tudom h a fele csak ilyen msn-es járás volt... de hát őszintén... 17éves vagyok és volt 2nem komoly kapcsolatom és 1 éve van egy komoly. Szóval elég GÁZ a kiscsaj!
15/27 anonim válasza:
15 csávójával nem lehetett több az összkapcsolatuk időtartama mint egy hónap
16/27 anonim válasza:
05-05 19:55
Hogy lehet vki majdnem AIDS-es.??:DD
17/27 anonim válasza:
Igen, teljesen normális. Minél előbb kezdi, annál tapasztaltabb lesz a végére.
18/27 anonim válasza:
Figyelj,13 éves lány ---> egy kis szaros,ezek biztos nem voltak komoly kapcsolatok,ezek csak ilyen kis....hülyeségek.
19/27 deadly108 válasza:
Sajnos :( egyre inkább. Amikor én ennyi voltam 9 éve akkor is voltak már ilyenek...
20/27 deadly108 válasza:
Ez hogy mennyire komoly volt azt nem tudhatjuk nekem volt olyan voltbarátnőm, hogy 12 évesen már túlestek ezen a pasijával. és ő is 9 éve volt annyi. Egyre gyakoribb az ilyen. Nincs már igazi kultúránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!