Ott aludhat egy 17 éves lány a 18 éves barátjánál, ha 3 hónapja járnak?
Figyelt kérdés
(a lánynak szülinapja van ,és lenne gyertya fényes vacsora ,meg filmeznének ,de az anyukája nem bízik meg benne eléggé és ezzel elrontja az egyetlen szülinapi kívánságát ,h ott aludhasson)2011. máj. 3. 21:54
11/15 anonim válasza:
Istenem a mai világban már nemlehet szeretkezni mert egyből azlesz h: jujj ne mert terhes lesz! és akkor hol marad a védekezés?? szerintem ha rendesen védekeznek nyugodtan ott aludhat. ha meg nem akarnak lefeküdni akkor meg mi a gond?
12/15 anonim válasza:
Miért ne? Szerintem ez már bőven normális életkor. Meg az a 3 hónap sem kevés, már 17 éves ennyi idő után már menyasszony (nem mintha ez példás lenne, de ez a másik véglet). Szóval én biztos megengedném.
És hogy szülői véleményt is adjak -közvetve- engem anya 17 évesen, 2 hónap után engedett a barátomhoz, utána már minden hétvégén együtt aludtunk.
13/15 anonim válasza:
gumit nyomnék a kezébe aztán had menjen mingyárt 18 éves tud magára vigyázni
14/15 anonim válasza:
Ha normálisan fel vannak világosítva akkor igen. De gondolom anyuka ezt már megtette és bízik a lányában annyira hogy tudja nem csinál semmi butaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!